Lucy Hale’s flätade dröm

hair

PHOTO: JEFF KRAVITZ/ GETTY IMAGES.

Jag satt och kollade på röda mattan från Billboard Music Awards 2016 och kikade runt på kändisar och fastnade för Lucy Hale flätade hår. Först såg jag bara bilden framifrån och tyckte det var så trist att endast bära slickat bakåt. Kändisar och modeller har burit denna typ av hår så länge nu så kände mig lite besviken. Men när jag kollade på andra bilder på henne (samma kväll) så skådade jag bakhuvudet och blev så kär. Dels för att hon har en hög klänning som går högt upp i halsen som framhäver frisyrer mer. Men också gör att hon har ett kortare hår och har denna typ av styling. Vi ser så mycket långa hår med inbakade flätor hit och dit, så det var så roligt att se en kortare variant.

Jag hoppas denna look blir sommarens heta snackis. Visst, det är ingenting nytt men det var någonting som tilltalade mig – det kortare håret och den utbakade flätan i mitten. Vad tycker ni? Vem av er känner att detta kan vara något i sommar?

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tack för ditt svar nu fick jag nytt hopp 🙂

  Hella 2016-06-02 20:38:00
  Svara
 • Jag tycker Jennifer Lawrence frisyrer kan aldrig gå fel 🙂 Dock har hon sällan flätor, men hennes utsläppta vågiga,lockiga,busiga bob är så himla snyggt!
  Perfekt för sommaren och platina blont är jätte inne igen.

  s 2016-06-02 07:57:32
  Svara
 • En fråga: Jag har inte blekt mitt hår på 4 år, tvättar det var tredje dag med frisörprodukter och jag har frågat en frisör om det går att göra mitt hår ljusare och hon sa att mitt hår var för slitet för det. Så undrar om vissa hår inte borde blekas alls? för jag kan inte ha kvar mkt sen sist jag gjorde slingor. Vill ha en ny färg men vågar inte färga med tanke på vad frisören sa.

  hella 2016-06-01 21:13:31
  Svara
  • Svar på hellas kommentar.

   Hej!
   Oj vad svårt, man måste alltid kolla igenom håret för att kunna göra en bedömning. Men om du tar hand om håret samt inte färgar det så förstår jag inte varför det inte ska gå. Ingenting är omöjligt, man kan alltid skräddasy behandling som passar dig. Klart man ska lita på sin frisör men mitt tips till dig är att gå till en annan frisör och fråga henne/honom så jämför du. Säg ingenting om att din tidigare frisör inte vill hjälpa dig. Hoppas du får en ny hårfärg 🙂
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-06-02 18:08:51
   Svara
 • Hennes frisör heter kristen ess, ifall du vill kolla upp henne. Hom var med och startade upp the beauty department tillsammans med Lauren Conrad.

  Linnea 2016-06-01 17:56:44
  Svara
 • Riktigt coolt. Det tycker jag. Ska nog härma någon fin sommardag.

  Ulrika 2016-06-01 17:36:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!