Orgasm

IMG_9160

Hej vänner! 

Jag har testat en ny rouge som jag blivit helt kär i – den har blivit väldigt populär och jag förstår verkligen varför. Jag talar om Nars – Orgasm:

När jag först öppnade den så såg den väldigt rosa ut men sedan när sminket var klart och jag testade den så blev den mer varmare peach. Jag har nog aldrig varit en rouge-tjej men med tiden så har jag testat så mycket olika och jag tycker man ser så mycket piggare och fräschare ut. Jag har inte heller något problem med skimmriga rouger heller, särkilt på sommaren.

IMG_9155

IMG_9157

Nu tog jag bilden på kvällen men den är verkligen så fin. Den kostar ca 330 kr och finns på Sephora. Ett hett tips till sommaren (:

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Min favorit som jag alltid återvänder till! Och det e höga lovord från mig för jag är en rejäl rouge-tjej! Det jag gillar med den mest är hur användbar den är, det spelar ingen roll om jag har en solbränna eller är min vanliga färg den smälter in och ändrar färg beroende på hur min bränna är.

    Jess 2016-06-01 21:04:03
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!