Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Orgasm

IMG_9160

Hej vänner! 

Jag har testat en ny rouge som jag blivit helt kär i – den har blivit väldigt populär och jag förstår verkligen varför. Jag talar om Nars – Orgasm:

När jag först öppnade den så såg den väldigt rosa ut men sedan när sminket var klart och jag testade den så blev den mer varmare peach. Jag har nog aldrig varit en rouge-tjej men med tiden så har jag testat så mycket olika och jag tycker man ser så mycket piggare och fräschare ut. Jag har inte heller något problem med skimmriga rouger heller, särkilt på sommaren.

IMG_9155

IMG_9157

Nu tog jag bilden på kvällen men den är verkligen så fin. Den kostar ca 330 kr och finns på Sephora. Ett hett tips till sommaren (:

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Min favorit som jag alltid återvänder till! Och det e höga lovord från mig för jag är en rejäl rouge-tjej! Det jag gillar med den mest är hur användbar den är, det spelar ingen roll om jag har en solbränna eller är min vanliga färg den smälter in och ändrar färg beroende på hur min bränna är.

    Jess 2016-06-01 21:04:03
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind