När man bara vill förändra

Makeover

HEJ BÄSTA NI!

Innan jag börjar så tänkte jag fråga er om ett idé-tips. Jag tänkte spela in en video i helgen (om jag hinner) men oavsett, jag tänkte fråga er vad ni önskar för video? Många har efterfrågat en ny sminkvideo men tänkte höra med er först. Kommentera gärna vad för video ni skulle vilja se, kan vara vad som helst. Har verkligen saknat att vlogga och Youtube.

Men till saken, en enorm sak… Igår hade jag en av dom kunderna som lyckades knipa en tid för nykund i vintras och jag måste säga att denna tjej var något helt extra. Så otroligt söt, ung, smart och så härlig att hänga med i några timmar. Men mitt mission var att rädda hennes hemma-färgade hår (från svart, till blond till orange kind of client). Det var längesedan jag fick göra denna typ av färgning så det var otroligt roligt (:

Jag blandade flera färger, tekniker, toningar, färger och slingor. Jag ville att hon skulle bli mörkare men ändå känna sig blond, jättesvårt att få ner från huvudet till skrift. Eftersom min kund inte vill gå så ofta till frisören så valde jag självklart att göra en ombre. Dels för att helheten skulle bli så mycket snyggare, hennes klar-blåa ögon skulle explodera fram samt att längderna skulle träda fram mer. Klippte igenom håret så flickan fick en frisyr som är lätt att styla, locka – en frisyr att ha roligt med. Volymfönade med rundborste samt lockade några delar för textur.

Men visst blev det fint?

IMG_9170

IMG_9173-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Håller med någon annan här uppe! En ”follow me around” video, tycker absolut det är mest intressant 🙂

  Nadja 2016-06-04 17:17:29
  Svara
 • Jag skulle vilja se en video där du förklarar varför olika frisyrer passar olika ansikten, varför olika färger framhäver olika drag och hur du som frisör tänker när du vill framhäva en persons utseende. Ta flera kändisar som exempel och säg hur du skulle vilja göra och varför och hur det skulle kunna framhävas bättre, eller minska det man inte vill framhäva. Jag tror det skulle hjälpa många som vill förändra håret men inte vet hur man ska göra eller förklara för frisörer.

  s 2016-06-03 09:07:53
  Svara
 • Det blev hur fint som helst! ♥

  Jannice 2016-06-03 08:53:47 http://womsa.se/jannice
  Svara
 • Alltså! Du.är.ett.geni. Önskar så att jag hittade en frisör i min hemstad som har ett uns av din talang!

  Therese 2016-06-03 07:47:25
  Svara
 • Jag gillar vloggar, sminkvideor, och jag skulle vilja ha tips på hur man får bort gula toner och blir platinablond hemma om man inte har råd med frisör 🙂 och hur man lyckas hålla det så!

  Hanna 2016-06-03 07:29:02
  Svara
 • Jag skulle vilja veta mer om din viktnedgång. (Om du inte tycker det är för privat). Hur du började, hur och vad du äter. Hur du tränar osv. Jag fick mitt andra barn för 3 månader sedan och är redo att komma i form igen, så det skulle vara kul med inspiration inom det 🙂 Stor kram till dig, du är grym.

  Malin 2016-06-03 06:15:16
  Svara
 • Hej Elin! Kan du inte göra en vlogg när man får följa dig runt! Kram <3

  Mona 2016-06-03 02:09:37
  Svara
 • Åhh tack för de fina orden och tack för att du räddade mitt hår! Du är underbar!

  Adrianna Gruca 2016-06-03 00:09:13
  Svara
 • Jag skulle vilja ha tips på håruppsättningar som är enkla att göra! Med tanke på värmen som råder har jag mitt långa hår konstant uppsatt, det blir ju så otroligt varmt att ha en massa hår som hänger över nacke och rygg.
  Dessutom är jag föräldraledig och har nästan alltid håret i en ”bulle” uppe på huvudet för att det är enkelt och smidigt, håret är annars bara i vägen och små händer sliter och drar i det…
  Jag vill bl.a. ha tips på hur jag gör som en ”bulle” vid sidan av nacken, alltså så att jag kan se den på sidan framifrån, jag lyckas verkligen inte med det…
  Tack för världens bästa blogg!

  Hanna 2016-06-02 23:41:15
  Svara
 • Helt otroligt vad duktig du är!!!

  Anonym 2016-06-02 22:25:59
  Svara
 • Ja happy day om man någon gång får komma o göra håret fint till den. J tycker du ska göra en smink video skulle vara toppen kul ha det fint i värmen.

  maria 2016-06-02 20:31:24 http://spray
  Svara
 • Den färgen vill jag ha nästa gång jag slingar håret. :). Blondbrun.

  Jag vill se videos med olika frisyrer.

  ErikaJ 2016-06-02 20:22:44
  Svara
 • En Follow me around video!!! 🙂

  Malin 2016-06-02 18:24:01
  Svara
 • Hej,
  Jag undrar om du kan göra en video om hur man fönar på rätt sätt och hur man använder en rundbortse?
  (Vet inte om du resan gjort en sådan)

  Frida 2016-06-02 16:43:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!