Underbar rengöring från FOREO

God morgon! 

Hur mår ni? Jag mår bara bra – DET ÄR FREDAG! Veckorna går så fort och tack för det säger jag bara. Men jag fick hem ett pressbud för ett tag sedan som jag har testat nu. Jag är kär, helt förälskad. Ni vet hur tokig jag är i hudvård och verkligen är besatt att min hy ska få den bästa vården. Jag googlar sönder mig på vad som är bäst, går till dom främsta hud-terapeuterna och använder den bästa tänkbara hudvården. Men är det någonting jag har saknat är att hitta någonting som gör min hy riktigt ren, alltså inte produkter utan ett verktyg. Jag har testat olika bortsar tidigare (roterande) men känner att dom inte varit hygieniska i längden.

Tills nu…

IMG_9183

Den till vänster är en ögon-massage samt den till höger är hjälpen till att rengöra ansiktet med. Ögon-massagen kommer jag återkomma till vid ett annat tillfälle för att jag har inte testat den än.

FOREO:

Det är ett svenskt skönhetsmärke som har verkligen har tagit världen med storm. Jag har hört så mycket om denna produkt samt sett så många i branschen som har testat. Det jag gillar är att dom anpassar sig så mycket till olika hudtyper och behov, toppen. Just rengöringsborsten ska ge en djupare, mer effektiv rengöring och tar bort 99,5% av smuts, olja och makeup (baserat på kliniska test). Döda hudceller avlägsnas och ökar därmed absorptionen av hudvårdsprodukter samtidigt som porer minskas och huden ser fräschare och fastare ut.

IMG_9185

Jag använder denna på kvällen för att ta bort make-up och det är så skönt att stå och jobba med denna i ansiktet. Jag har den rosa som är för normal hud, men det finns tre andra typer som ska passa alla. Jag känner att all make-up försvinner och huden känns så underbar. Man laddar upp den i två timmar och sedan räcker det upp till 7 månader om man använder den två gånger dagligen. Om ni verkligen vill unna er någonting i sommar eller ge bort denna till någon kär vän som ska studenten – GÖR DET. Den kostar ca 1795 kr och mer information finner ni HÄR.

IMG_9191

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Jag funderar på att köpa en clarasonic, har du provat den? Jag tänkte om du visste skillnaderna mellan dessa två och vilken du rekommenderar.
  Kram

  Jenny 2016-06-10 13:18:04
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej Jenny!
   Jag har använt en Clarasonic och om jag fick välja så väljer jag Foreo över allt – verkligen. Mycket mer hygieniskt, lättare att använda och inge lösa delar. Jag rekommenderar Foreo, alla dagar 🙂 Kram

   Elin Johansson 2016-06-11 14:36:02
   Svara
 • Hittade en mini som heter play på look fantastic.se Ska testa den innan jag köper en fullsize, den går på batteri (100 användningar) och kan ej laddas, inte bra för miljön men den var billig. http://www.lookfantastic.se/foreo-luna-play-mint/11264772.html

  Kram!

  Elisabeth 2016-06-09 16:41:52
  Svara
 • Hur fin hy har du då! Jag är så avundsjuk. Med Foreo behöver man inte byta ”borsthuvud” som med clarasonic va? Om du förstår. Lite trött på min clarasonic, känns ohygieniskt även om jag byter borste var annan/tredje månad som man ska.

  Elisabeth 2016-06-06 15:54:08
  Svara
 • Åh ! Måste testa! Skulle du kunna visa i en video hur du använder denna? 🙂

  Malin 2016-06-03 16:25:11
  Svara
 • Har du sett någon förändring i din hy efter användning?? Har du fått minskade porer t.ex?

  Anonym 2016-06-03 15:37:26
  Svara
 • Hej 🙂

  Vad använder du för hudvård??

  H 2016-06-03 08:49:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!