Vad tycker ni om contouring?

Hej vänner! 

Hur mår ni i solen? Jag lyckades spräcka min skärm på mobilen igår och så fort jag vaknade åkte jag och fixade den. Efter det så har jag suttit på balkongen och solat, druckit islatte och bara njutit av livet. Ikväll ska jag och några nära och kära ut och ta en drink eller två, ska bli så roligt. Vad gör ni i helgen? Men lagom till kvällen ska tänkte jag tipsa er om en ny contouring-palett som har har testat.

IMG_9203

Jag har varit kär i min palett från Make Up Forever och jag måste tyvärr säga att det kommer fortfarande vara min topp 1. Men jag måste ändå säga att jag gillade denna ändå, den är krämig, lätt att applicera men dock så är den inte så pigmenterad tycker jag. Men som en vardags, kräm contouring palett så är den fullt godkänd. Sen om man inte vill lägga så mycket pengar på en kräm-contouring så passar denna dom små plånböckerna.

IMG_9204

LOREAL – INFALLIBLE SCULPT PALET LIGHT
ca 169 kr

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej 🙂
  Vad gick du för utbildning för att bli frisör, gick du på det programmet på gymnasiet? 🙂
  Efter utbildningen var du då anställd hos ngn och nu har du eget företag eller? 🙂

  Vilken är den bästa hårinpackningen tycker du? För normalt tunt hår

  Camilla 2016-06-04 23:55:26
  Svara
 • Njae, har inte riktigt greppat hype som varit kring contouring, jag har en förkärlek till naturlig make up, slänger på lite tikei mineralfoundation så att mina fräknar syns igenom 🙂 fräschar upp och jämnar ut och lite mascara, done på fyra minuter perfekt när man ska göra iordning två små och köra till förskola innan jobbet, fullt ös!
  Kan tycka att contouring är snyggt på andra även om jag själv inte trivs med det, bara det inte går till överdrift ;P
  Ha en go kväll nu!

  Helen 2016-06-04 22:04:28
  Svara
 • Nej känns inte som nåt för mig. Allt handlar om att dölja min dåliga hy. Skulle säkert sminka mig fel och se ut som en clown.

  ErikaJ 2016-06-04 17:30:17
  Svara
 • Hej! Har läst din blogg i över två år nu och tycker den är riktigt bra. Verkligen känt med dig de senaste veckorna. Kämpa på!

  Men till din fråga, tycker contouring är ett bra sätt att framhäva ansiktsdrag men det blir bäst på bild och tycker det inte är så snyggt att ha ett brunt streck på kinderna (som vissa gör).
  Kram

  Cecilia 2016-06-04 17:25:21
  Svara
 • Tänkte anlita ditt ex som mäklare men har ångrat mig efter det han gjort mot dig…

  Maria 2016-06-04 17:08:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!