iS Clinical – YOUTH

Hej vänner! 

Det är måndag, eller aa… söndag känner jag verkligen. Helgen är över och ni är säkert ute med era kära och firar nationaldagen. Jag sitter hemma och jobbar för fullt, måndagar är min krigardag på alla plan. Men vad kul att det var så många som mailade mig och frågade om min hudvård efter (Foreo) inlägget. Jag har skrivit om min hudvård många gånger, jag anväder iS Clinical – så om ni söker på det i sökfältet så kommer många inlägg upp om det.

IMG_9196-2

Men förra veckan var jag uppe hos Madde på Aleris och pratade om min hudvård bland annat. Jag kollar av om jag fortfarande har rätt hudvård och om det kommit några nya produkter som skulle passa mig. En nyhet som jag ska använda på kvällen är ”Youth Intensive Creme” från iS Clinical. Det är en lyxig kräm som jobbar anti-aging, återfraktande och uppstramade. Den ger 24h återfuktning, utjämning av fina linjer och rynkor. Den stärker även hudstrukturen, ökar elastisiteten och ökar glöden i huden. Jag känner verkligen att denna kräm är ren lyx och min hy känns så återfuktad när jag vaknar på morgonen. Jag kan ta torra fläckar ibland och nu när jag använt denna några nätter så märker jag skillnad.

IMG_9199-2 IMG_9198-2

Jag får som sagt väldigt mycket fina kommentarer angående min hy och den kommer inte gratis. Jag har en bra hy från början men jag blir äldre samt så tycker jag det är väldigt kul när man märker skillnad. Det är samma sak som när man tränar och känner att det börjar ge resultat. Att träna kostar också pengar varje månad: gymkort, träningskläder, skor, rätt mat (som oftast kostar mer) samt andra aktiviteter. Jag brukar alltid jämföra med andra saker vi lägger pengar på för att ta hand om oss själva. Jag vet att om jag fortsätter ta hand om min hy med rätt produkter så kommer min hy vara lika flawless om 10 år (:

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin!
  Du är fantastisk och jag älskar dina vloggar.? Men jag undrar vad kostar dina ansiktsprodukter?
  Ha en toppen dag!
  Kramar

  Karolin 2016-07-02 19:07:19
  Svara
 • Hej Elin.
  Jag har en fråga. Har precis satt i microringar från glorius i mitt hår, men har redan märkt att massa slingor har lossnat. Har varit försktig när jag borstat mm, har du någon aning om va de kan va för fel? Har löst att du tidigare använt det och förstod att du gillade det. Vill så gärna ha kvar förlängningen 🙂
  Ha en bra dag, kram Moa

  Moa 2016-06-06 13:49:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!