Lacka snyggt med Essie

IMG_9216

Hej vänner!

Jag älskar verkligen att ha fina naglar – det vet ni redan. Jag går ju till min fina vän Celina varje månad för att snygga till klorna. Sen försöker jag hinna på pedikyr då och då. Men jag vet att det är så många av er som älskar att lacka naglarna. Jag blir så förvånad för varje år som går att nagellacken blir bara bättre och bättre. Nyanserna, pigmenteringen, hållbarheten och att olika märken även samarbetar med stora stjärnor för att ta fram det modernaste och personliga i naglar. Men ska jag måla på tassarna själv så köper jag alltid lack från Essie, jag älskar bara att stå och glo på hyllan.

IMG_9218

Dessa tre nyanserna är nog mina favoriter, även det ”baby-lila” lacket här nedan är min favorit. Jag vet att många har som rutin att måla naglarna varje vecka: Hur tänker ni? Tycker ni det är viktigt att ta hand om fötter och händer? Jag brukar välja färg utifrån humör, hudton (för tillfället) samt variation.

IMG_9221

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag skulle också vilja veta vad lacken i mitten på översta bilden heter!? Jättefint! 🙂

  A 2016-06-11 13:10:15
  Svara
 • Såååå snygga!
  Vad heter lacket i mitten på den översta bilden?

  Therese 2016-06-08 10:25:23
  Svara
 • Superviktigt. Men inte så att man måste ha perfekt manikyr och lösnaglar. Men välskötta naglar och genomskinligt lack om man inte har tiden att lägga ner på att färgade nagellack som flagnar direkt.

  ErikaJ 2016-06-07 21:26:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!