Kylie Jenner inspirerad LOB

God morgon underbara människor! 

Jag hade världens bästa dag igår. Tänk att jag har så otroligt fina människor runt omkring mig. Tusen tack för alla gratulationer, betyder så mycket för mig. Men jag måste bara visa er min brutalt snygga kund Melinda, kom ni ihåg henne från en vlogg för ett tag sedan? Jag klippte ju av hela hennes hår och nu var det dags att piffa till det igen för att flickan ska ju ta studenten idag – GRATTIS. När jag först klippte av Melindas hår så ville jag ha kvar lite ljus-bruna partier som i en ombre på topparna samt hennes egna mörka hårfärg som grund. Men denna gång så satte hon sig i stolen och det var som att se Kylie Jenner i stolen och jag kom direkt att tänka på Kylie’s svarta, avklippa lob som jag avgudar.

kylie

Här ser ni Kylie’s look som är brutalt snygg. Jag såg framför mig hur bra Melinda skulle passa i den där kalla, djupa mörkbruna färgen tillsammans med en jämnlång, trubbig lob. Melinda var på min idé och jag kan bara säga en sak: Hon kommer glänsa över alla som tar studenten idag.

IMG_9236 IMG_9230

Jag lät färgen på längderna bli lite transparenta så håret inte blir så platt men djupet ska vara färgrikt. Nu ville Melinda ha vågor i håret tills idag men här kommer våran tolkning av Jenner’s look. Hur snygg blev hon inte? Eller snarare, HUR snygg ÄR hon inte? Svårt att finna någon som är så grym på bild.

IMG_9233

IMG_9237

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Jäklar vad snyggt! Passade riktigt bra på henne!

  Hanna 2017-08-13 11:26:32
  Svara
 • Hej fina Elin!
  Jag har en fråga till dig, eller flera frågpr kring typiskt nordiskt fint/tunt hår.
  Det är nämligen så att jag har ett sådant och har försökt åtskiljaktiga gånger fönat mitt hår med en mindre rundbor’ste med svinhår men det blir aldrig vågigt ens, bara en aning böj precis i topparna (mitt är axellångt ) vill jag tillägga och jag fönade med rundborste igår och gjorde även lockar med min plattång men idag när jag vaknade var håret alldeles rakt. Vad gör jag för fel? Jag skulle vilja ha upp volymen och ibland ha strandvågit hår. Vad är dina bästa rekommendationer? Vad behöver jag använda för typ av schampoo, produkter i håret? 🙂

  Älskar din blogg för övrigt!

  Kram<3

  Mathilda 2016-06-22 16:47:36 http://nouw.com/notoriousfragility
  Svara
 • fantastiskt fint hår och GALET vacker tjej.

  Ida 2016-06-11 10:26:21
  Svara
 • Wow!!! Ord är överflödiga.
  Hur funkar det med uppsättning av håret?
  Är i valet och kvalet att klippa såhär pga mitt hår är i desperat behov av en ordentlig genomklippning. Men jag har nästan alltid uppsatt.. speciellt när jag jobbar..

  Millan 2016-06-10 16:16:59
  Svara
  • Svar på Millans kommentar.

   <3<3<3
   Jag har klippt henne så hon kan ha en lägre tofs i nacken om hon vill ha helt uppsatt. Sen är längderna fram ej uppklippta vilket gör att hon får allt hår bakom öronen om hon vill 🙂 KLIPP AV HÅRET, det är så fruktansvärt snyggt. Men du kan be frisören att inte "tilta" frampartiet så mycket (alltså ha lite längre lob) för att du lätt ska kunna sätta upp håret. Men hör med din frisör, ni kommer fram till något som passar dig 🙂 LYCKA TILL! KRAM

   Elin Johansson 2016-06-11 14:34:50
   Svara
 • Woooooow!!!! Hennes ögon är ju bara så vackra. Helt otroligt vad duktig du är på att se vad dolk passar i, du är ju i särklass en av de bästa inom ditt yrke… Skulle så gärna vilja gå till dig! Kram

  Anonym 2016-06-09 23:06:04
  Svara
 • Jättesnygg tjej! Som en modern version av Pocahontas.

  Kattis 2016-06-09 12:12:39
  Svara
 • Jaa, med de ögonen och den hårfärgen kan man inte annat än att glänsa 🙂

  Malin 2016-06-09 11:53:10
  Svara
 • Så fint och kul med ett avbryt från alla långa blonda hår i sommar… 😉

  ErikaJ 2016-06-09 11:39:48
  Svara
 • Gu vad du är duktig Elin . Om jag bodde i Stockholm skulle jag absolut gå hos dej. Ha en fin dag

  Mia 2016-06-09 09:58:53
  Svara
 • Men herregud vad hon passade i färgen och frisyren, så galet snygg! 🙂
  Jag har en fråga om Kevin Murphys nya serie repair me. Jag har köpt hela paketet med tre produkter och älskar verkligen schampot och balsamet. Men hur ska jag använda den tredje produkten? Jag tvättar håret varje söndag. Ska jag använda den varannan söndag eller ska jag lägga in en tvätt till under veckan där jag bara använder den tredje produkten? Är så förvirrad 🙂
  Hoppas du mår så bra som du bara kan trots allt som hänt! Du är så stark och en sån grym förebild. Ha en bra dag 🙂
  Kram!

  Jennifer 2016-06-09 09:33:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!