Boosta ansiktet med Infuzion

Hej vänner! 

Hur mår ni? Jag mår bara bra, det är ju redan fredag idag. Ni som följer mig på Instagram (StyleElin) vet att jag påbörjade en ansiktsbehandling för några veckor sedan. Jag är väldigt trött på mina mörka ringa under ögonen och jag ville inte injicera någonting utan använda mig utav fukt och syra för att lyckas med det. Jag går till min fina vän Elita på Skin Agency, hur underbart är det inte att man har vänner som jobbar med skönhet?

Men i alla fall, Infuzion är en ny metod där hyaluronsyra som är berikad med vitaminer och mineraler slussas in med ström 3mm i huden med hjälp av en patenterad roller. Alltså inga nålar eller injektioner, bara kärlek till huden. Behandlingen görs under tre gånger och man märker faktiskt skillnad direkt. Jag valde att behandla hela ansiktet men framförallt under ögonen.

IMG_9322

IMG_9306

Här försökte jag zooma så mycket som möjligt för att ni ska kunna se. Jag har lite smink på mig men ytterst lite (: Det jag främst känner är att huden känns piggare, mer uppstramad och spänstig. Detta är perfekt inför om man ska gifta sig eller ska på någon rolig fest i sommar. Jag har rätt djupt under ögonen, det är ingenting jag kan ändra på men jag har verkligen hatat att vara blå. Jag är väldigt glad att jag gjorde denna behandling och ni har frågat så mycket om detta så självklart delar jag med mig. Vill ni veta mer så kika in på Skin Agency’s hemsida.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag är väldigt mörk runt ögonen och tycker det är riktigt jobbigt, för jag kan inte gå osminkad som många andra och främst pga av mörkheten jämfört med övriga ansiktets färg. Hoppas liknande behandling finns i Örebro, ska kika men är det något långvarigt eller måste denna typ av behandling göras ofta för att hålla kvar resultatet? Säkert svindyrt också

  sandra 2016-06-11 09:25:27
  Svara
  • Svar på sandras kommentar.

   Hej Sandra!
   Jag har haft samma problem, so I feel you sister. Resultatet håller i ca 6 månader så jag funderar på att göra behandlingen 2-3 gånger per år 🙂 Det beror lite på vilket område du vill göra, men vill du endast göra under ögonen så kostar tre behandlingar 5500 kr. Lycka till nu <3 Kram

   Elin Johansson 2016-06-11 14:32:16
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!