Vem vill ha en plattång i marmor?

IMG_9354

Hej på er underbara människor!

Hur mår ni? Jag mår bara bra, jag har jobb maraton delux idag fram till kvällen så jag har och göra kan man säga. Men för ett tag sen fick jag hem ett pressbud på en ”limited edition” plattång från HH Simonsen. Ni vet ju att jag älskar deras ”Wet Brushes” och till min förvåning så var plattången i marmormönster?! Känns verkligen som att marmor tar över hela vår värld och varför ska man inte ha en marmor-inspirerad plattång liksom?

HH Simonsen True Divinity Styler Marmor

– Du kan reglera värmen på tången själv (120-210 grader), beroende på hur ditt hår mår samt mängden hår. Den har också en Ionic och infraröd-teknologi som bevarar hårets naturliga oljor. Den har en teflonklädd yta som är oljebehandlad vilket gör att plattången glider på bra i håret. Det tar endast fem sekunder för plattången att bli varm, vilket jag tycker är magiskt. Vem har tid att vänta liksom? Det som jag tycker är jättebra är att den gjord för att fungera överallt i Europa och USA. Den har en lång tre meter sladd och i detta kit följer bland annat en hårspray och några hårsnoddar med.

IMG_9356 IMG_9355

 

IMG_9364

IMG_9363

 

Jag tycker om plattången, jag tycker den är lätt att jobba med och man märker att plattorna rör sig och det blir ett jämt resultat. Dock så tycker jag att den känns väldigt plastig och inte så rejäl som jag tycker en bra plattång ska vara. Jag skulle nog rekommendera denna till en person som har ett tunt/fint hår, en person som kanske plattar håret någon gång ibland och inte ser plattat hår som världens grej. Den fungerar absolut men jag tror att använder en person som har tjockt, frissigt hår denna plattång så kommer hon få platta tills imorgon – tyvärr.

MEN, jag skulle köpa den för själva designen. Den är så söt och jag tycker den kommer att göra ett fint tillskott i mitt badrum. Hela kitet kostar ca 1500 kr och ni finner den HÄR.

IMG_9362

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin! Kan du inte skriva något om ungefär vilka temperaturer som rekommenderas för vilken hårtyp, när det gäller plattänger? Vore intressant!

    Emma 2016-06-12 14:04:52
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!