Torrschampo från Moroccanoil

Hej vänner! 

Jag är ett problem… Jag har märkt i några veckor att jag har inget torrschampo som är min favorit längre. Jag vet inte vad det är, jag brukar alltid älska mitt torrschampo från Shu Uemura eller ett från Unite. Men jag tycker ingen av dom fungerar som jag vill längre, jag går nästan och köper ett pudrigt torrschampo från Batiste snart. Men vi veckan som ett pressbud från Moroccanoil och jag skrek nästan av lycka för att jag kände ”LÅT DETTA TORRSCHAMPO FUNGERA”

IMG_9376

IMG_9377

Detta är ett nytt tillskott till familjen Morocanoil som är framtaget för att passa både ljusa och mörka hår. Vilket jag tycker är ett måste när företag ska ta fram nya torrschampon idag. Den innehåller UV-skydd samt den ger en pytte-liten stadga – mer en liten strävhet. Jag har testat den för ljusa hår ”Light Tones” som ska innehålla lite violetta toner för att hålla ett blont hår fräscht.

moroccanoil-2

Om vi bortser från min lilla utväxt så tycker jag faktiskt att det fungerar. Det är ett bra tryck på flaskan och den blir inte pudrig. Det viktigaste är att inte spraya på ett och samma ställe. Skaka flaskan, håll flaskan ca 20 cm från hårbotten, rör flaskan i cirkelrörelser, lyft håret i sektioner och spraya. Sedan är det väldigt viktigt att borsta igenom håret så produkten fördelas bra.

IMG_9378

morocanoiltorr-2

IMG_9375

Jag vet inte om jag ska säga att jag märkte skillnad på dom violetta tonerna men jag ska testa denna några fler gånger så hoppas jag denna blir min favorit. För än så länge så tycker jag om den (: Den kommer att kosta 249 kr och den lanserades nu i slutet på maj. Ni kommer finna den på olika salonger samt på Lyko och Eleven.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Elin! Tack för en grym blogg. Du är min främsta förebild och inspiration som frisör, diggar verkligen det du gör 🙂
  Min fråga är, hur vågade du ta steget från anställd frisör till att hyra stol? Jag jobbar som anställd frisör och har gjort i ca. 3 år. Det känns inte så kul och kreativt längre utan mer som om jag jobbar ”på löpande band” för att tjäna in pengar åt andra, trots att jag älskar mitt yrke. Drömmen är att kunna styra mer själv men samtidigt känns det superläskigt att ge upp en fast inkomst varje månad. Behöver alla tips jag kan få!

  T.F 2016-06-13 01:22:53
  Svara
 • Maj nästa år? Eller skrev du fel månad 😮 Vill testa den!

  Elisabeth 2016-06-12 19:33:55
  Svara
 • Hej Jennifer! Jag arbetar med Kevin Murphy! Den tredje produkten är ett rengörande balsam, den vårdar och ger extremt mycket fukt! Du använder denna en gång i veckan eller om du tvättar håret extremt mycket kan du använda den varannan tvätt! Den är extremt skonsam och minskar slitage på håret! 🙂

  josefin 2016-06-12 19:17:40
  Svara
 • Jag har precis samma problem, frisörerna klipper endast topparna där nere men inte på det som är slitet i mitten. Klipper mig själv då och då för att få bort det slitna. Köpte en billig sax på åhlens, har det stor betydelse på saxen? Kan jag fortsätta med min billiga sax eller bör man som Elin skriver satsa på någon annan som du rekommenderar för oss hobbyklippare? 🙂

  Sara 2016-06-12 16:07:15
  Svara
 • Hej Elin!:-)

  Klippte mig nyligen hos en frisör. Hon klippte endast topparna längst ner och ser att det finns massa slitna hårstrån i mitten av håret också. Funderar på att köpa en frisörsax från Rampunzel för ca 1500 kr. Tror du att den är bra? Eller finns det någon annan du rekommenderar? Då kan man ju klippa bort kluvna toppar lite då och då. Men ändå gå till frisören var 4 månad för att fixa till ”frisyren”.

  Kram!

  Bella 2016-06-12 12:11:32
  Svara
 • Jag har en fråga om Kevin Murphys nya serie repair me. Jag har köpt hela paketet med tre produkter och älskar verkligen schampot och balsamet. Men hur ska jag använda den tredje produkten? Jag tvättar håret varje söndag. Ska jag använda den varannan söndag eller ska jag lägga in en tvätt till under veckan där jag bara använder den tredje produkten? Är så förvirrad 🙂
  Hoppas du mår så bra som du bara kan trots allt som hänt! Du är så stark och en sån grym förebild. Ha en bra dag 🙂
  Kram!

  Jennifer 2016-06-12 12:00:17
  Svara
 • Hej!

  Jag har verkligen för mig att du testat ”Loreal Hair Touch Up Root Rescue” för att dölja utväxt men jag hittar inte det nu. Har testat pudret eller vad man ska kalla det för att dölja det men den funka inte alls för mig. Har mörk utväxt men med bruna/blonda slingo.. tänkte Loreal Hair Touch Up Root Rescuei dark blonde kan va något för utväxten men finns inte så mycket på nätet om de.

  sandra 2016-06-12 11:31:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!