Sweethearts från Too Faced

IMG_9389 IMG_9387

Kan vi bara ta en sekund och titta på denna magiska rouge? Alltså när jag fick denna i min hand och öppnade den så visste jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Jag har nog fått en förälskese i sommar-rouge:r, helt galet. Just denna är från Too Faced och heter ”Sweethearts Perfect Flush Blush” – jag har den i färgen ”Sparkling Bellini”. Bara förpackningen och utformandet av rougen hade mig redan vid första mötet. Den ger en magisk peachy, skimmrig rosa ton på huden och resultatet blir verkligen så fräscht.

IMG_9392

Nu har jag gjort en spraytan men här ser ni hur skimmrig och underbart rosa den är. Ett varmt tips till er som är sugna på en ny rouge. Den finns att köpa på Sephora och kotsar ca 300 kr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin! Undra ifall du har haft eller skull vilja ha en foto skola.
  Jobba som frisör, får väll okeja bilder. Men få inte till det där sista. Kram

  Ida 2016-06-14 10:08:01
  Svara
 • Har kollat in din makeup video och ser att du listat alla produkter du använder, men skulle gärna vilja veta vilka borstar du använder till allt. Kan du skriva ut det med? 🙂

  Emma 2016-06-13 20:16:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!