Update om mitt liv

God morgon finaste ni! 

Hur mår ni? I och med allt dystert som har hänt i mitt liv senaste tiden så vill jag också prata med er om det positiva som det har gett med sig. Det har gått ca en månad sedan allt hände och det är så otroligt mycket som har hänt sedan dess. Jag kommer nog aldrig kunna tacka er nog för att stöd ni har och ger mig, det är helt galet vilka fina människor som följer mig överallt. Det är närmare 22.000 människor som klickat på min senaste video och den responsen och peppen är svår att ta in för mig. Om jag sumerer mycket av det ni skriver och mailar till mig så har vi kommit överens om att tiden läker alla sår och för varje dag som går så blir jag bara lyckligare och lyckligare. Jag har upptäckt sidor hos mig själv som jag aldrig trodde jag hade, jag känner en lycka och en livsglädje som jag inte känt på flera år och jag uppskattar så mycket mer i mitt liv. Jag tror någonstans att allt händer av en anledning, det måste vara så. Jag analyserar saker hela tiden och ju mer jag funderar så kommer jag fram till att om detta skit inte skulle hänt så skulle jag aldrig fått uppleva dom sakerna som kommit till mig just nu. Tror ni det också, att allt händer av en anledning?

Jag är en person som inte orkar älta saker. Jag är väldigt svart och vit, rätt eller fel – göra eller icke göra. Allt däremellan tycker jag bara tar massor med onödig energi. Jag fokuserar mycket mer på livet i sig nu än att bara tänka praktiskt och att hela tiden tänka på någon annan som ändå aldrig har uppskattat något. Nu ska jag inte ta ut segern i förskott, jag kanske mår piss om en månad – men jag tror faktiskt inte det. Jag saknar ingenting i mitt gamla liv, jag mår mest illa av det faktiskt. Dock så blir jag aldrig av med bråk med tanke på att vi har gemensam vårdnad av min älskade hund Torsten. Vi har olika sätt att se på hur man ska ta hand om en hund så ni kan ju tänka er… Men det är en annan huvudvärk och jag försöker vara den vuxna och starka i den frågan för Torstens skull.

Processed with VSCO with a5 preset

Men vet ni, jag vill tacka er igen och igen och igen… Det som jag tyvärr har tappat lite är vloggarna/video för att det tog emot så otroligt mycket att spela in min senaste video och efter det så tar det emot att sätta mig framför kameran. Jag vet inte, jag känner mig inte redo än – det krävs mycket av mig som person att spela in klipp på Youtube och jag vill att ni ska få se MIGingen tillgjord Elin. Men peppa mig lite så ska jag sparka mig i baken och spela in klipp snart igen för det är verkligen så roligt och någonting jag vill lägga mer tid på i framtiden.

Jag ville bara ge er en update, ni vet så mycket om mig nu och ni frågar mig saker hela tiden som jag verkligen vill svara på. Ni gör mig väldigt glad och ni en en stor del till att jag verkligen älskar livet just nu (: All Kärlek Till Er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tycker du är en stark person med otrolig integritet som väljer att inte nämna honom vid namn. Det han gjort mot dig är vedervärdigt och han ska vata glad att du är en bättre människa än honom. Hoppas du kan få ensam vårdnad om Torsten. ❤

  Agnes 2016-06-15 00:39:05
  Svara
 • Vad jobbigt med Torsten, jag har varit väldigt tydlig från början med att jag äger vår hund om vi någon gång skulle göra slut. Över min döda kropp att jag skiljs från min hund haha. Hoppas det löser sig för dig på något sätt!
  Det är för övrigt en fantastiskt fin bild på dig! Du ser verkligen frisk och glad ut 🙂

  Emma 2016-06-14 21:40:18 http://nouw.com/chessie
  Svara
 • Å va underbart att höra! Jag tror att det är bra att du är en person som ser det svart eller vitt! Tror det hade tagit längre tid om du analyserat allt. Jag tror oxå att det har gått så snabbt i din lycka för att detta va menat!!! Annars tror jag det hade tett sej anorlunda. Tro mig att jag förstår detta med Torsten! Finns det inga kryphål att han bara ska vara hos dig tänker jag.? Om inte så tror jag som du säger att det kommer komma på plats det oxå! Ta din tid med v-loggar! Vi finns här ändå!!! Heja Elin <3 kramar Sofia

  Sofia 2016-06-14 15:37:39
  Svara
 • Jaaaa tror verkligen att allt har en mening!
  Du är fantastisk och modig som har delat med dig av så mycket privat till oss.
  Men du känns verkligen som en annan Elin nu, mer innerlig, starkare och gladare faktiskt trots all skit du behövt gå igenom.
  Det ska bli kul att få se en ny vlogg från dig, men vänta tills du är helt redo såklart 😉
  Hoppas det löser sig med Torsten och tack för att du gör oss så glada över din fina blogg!
  Stor KRAM!

  Christine 2016-06-14 15:07:08
  Svara
 • Åh Elin, här sitter jag och blir ursinnig och ledsen.. Som om jag vore en digital vän, vilket jag då är. Här kommer en styrkekram från Irland, en fet käftsmäll till puckot som utsatt dig för detta.. Den sista idioten är ännu inte född. Du verkar vara en otrolig tjej, och karma is a bitch! Kommer du någonsin till Dublin får du höra av dig, så bjuder jag på vackra irländare och öl;)

  Anna 2016-06-14 14:17:25
  Svara
 • Du är så vacker!! Vart är ditt fina linne ifrån? KRAM

  Silvi 2016-06-14 13:07:04
  Svara
 • Kram till dig! du är fantastiskt stark! det beundrar jag och du förtjänar all lycka.
  Älskar dina vloggar men ta din tid innan det känns rätt att göra dem <3

  Mikaela 2016-06-14 09:51:49
  Svara
 • Satt faktiskt och funderade på vad som hänt med er hund. Måste vara jätte jobbigt ha delad vårdnad. Vad menar du med att ni har olika saker att se på hur man sköter en hund, vore intressant att höra?

  Bibi 2016-06-14 08:49:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!