Ovanligt många brunetter

GOD MORGON!

Hoppas ni har vaknat upp till världens bästa onsdag. Jag har så mycket jobb på salongen nu för jag skulle egentligen åkt utomlands imorgon (fail) så jag tryckte in allt in i det sista. Jag längtar verkligen till helgen, ska bli en grym helg. Men i alla fall, ni som följer mig på Instagram (StyleElin) vet att det är ovanligt många brunetter och mörkhåriga flickor inför sommaren. Det fick mig att börja tänka om jag äntligen får lite rätt (:

Jag älskar att färga mina blondiner till vår/sommar och dom mörkare ”Bronde” kunderna vill oftast bli ljusare. Självklart är det mer blonderings-kunder men det jag märker att det är fler som vill antingen hålla sig till den mörka ombren eller bli mörkare.

IMG_9347

Denna färg är den färg har jag färgat mest under 2016 hittills. Den kallare, ljusbruna hårfärgen med ljusa beige/blonda slingor – färgade i en Soft Ombre. Jag är kär i denna hårfärg, det passar faktiskt som flesta och hårfärgen ser snygg ut länge. Sen om det kommer lite solsken på håret under sommaren så blir det bara snyggare. Dom ljusaste blondinerna blir oftast gulare och mattare i tonen på sommaren, tyvärr. Jag älskar att få in färg/pigment i hår på sommaren just för att håret glänser så fint i solen samt den snygga brännan vi får gör sig snyggare till ett hår med mer pigment i.

bronde

Här visar jag två olika tjejer men med två alternativ. Det går alltid att ha samma grund med variera med olika ljushetslägen på längder och om man vill ha en Soft-Ombre eller en mer målad (Balayage) Ombre. Så till er som fortfarande funderar på att förändra håret inför sommaren, satsa på lite mer pigment i håret. Om du är blondin så kan du välja en mer naturlig, beige/sandig ton för att få lite mer glow i håret. Testa, det är bara hår – ha roligt (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Gud vad snygg bloggen blivit! Brukar inte alls gilla när bloggar ändrar utseende, men den här designen gillade jag starkt! Grymt jobbat 🙂
  Kram!

  Jennifer 2016-06-15 15:19:57
  Svara
 • Åh! Jag är också så sugen på att färga håret lite mörkare, men på nåt vis känns de ”fel” att bli mörkare till sommaren 🙂
  Jag har en fråga om Kevin Murphys nya serie repair me. Jag har köpt hela paketet med tre produkter och älskar verkligen schampot och balsamet. Men hur ska jag använda den tredje produkten? Jag tvättar håret varje söndag. Ska jag använda den varannan söndag eller ska jag lägga in en tvätt till under veckan där jag bara använder den tredje produkten? Är så förvirrad ?
  Hoppas du mår så bra som du bara kan trots allt som hänt! Du är så stark och en sån grym förebild. Ha en bra dag ?
  Kram!

  Jennifer 2016-06-15 14:38:59
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Svar till Jennifer: Hej, hoppas det är ok att jag flikar in! 🙂 Stämmer det att det är du som frågat frågan om Kevin Murphy-produkterna tidigare? Isf har du fått svar från en som jobbar med Kevin Murphy :). Kolla där! Kram

   Maria E 2016-06-16 10:50:31
   Svara
 • Hej! Jag har gått från mörkbrunt till mörkblond och nu är det en guld/gul ton i håret som syns i solsken. Har du något tips på någon nyansering eller färgbomb som kan få bort detta? Jag vill bleka en balayage (stavning?) snart, ska jag vänta med att tona/nyansera till efteråt? Tacksam för svar, superbra blogg! 🙂

  Denice 2016-06-15 10:30:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!