VLOGG – SKÖNHET HELA DAGEN

Hej vänner!

Har ni vaknat upp på rätt sida idag? I veckan lovade jag er att jag skulle vlogga och det gjorde jag igår. Jag hade bokat in allt inom personligt-fix för mig själv hela dagen så jag tog med er på det. Jag brukar oftast ha en ”Elin-dag” ibland då jag bara fokuserar på mig själv och träffar alla underbara människor jag får ha omkring mig. Jag hoppas att ni tycker om dagens vlogg och jag hade verkligen en flummig, rolig och intensiv dag kan jag lova.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
29kommentarer
 • Kan inte göra annat än att hålla med alla andra, det verkligen lyyyyser om dig ? Underbart att se! Man blir glad och inspirerad av att titta på dina vloggar. Hoppas du hade en underbar midsommar ??

  Anette 2016-06-25 00:07:36
  Svara
 • Fin som alltid!! Jätte kul v-logg!! Du har gått ner en del i vikt tycker jag det ser ut som. Du är jätte vacker! Oj vilket misstag han gjort ditt ex!! Kram

  Sofia 2016-06-21 13:39:28
  Svara
 • Vad fin du är! 🙂 Skinnjackan, vart hittar jag den?

  Emma 2016-06-20 22:24:59
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Tack snälla du 😀 Den är från Zara. Jag tror den finns kvar, jag köpte min förra året. KRAM

   Elin Johansson 2016-06-26 22:15:48
   Svara
 • Det kanske kommer låta konstigt, men fan vad du har blivit snyggare sedan det tog slut mellan dig och ditt ex! Man ser ju direkt att du mår såå bättre utan idioten!! Du har fått en sådan glow!! Jag tror att alla märker det 🙂

  Kqtja 2016-06-20 17:56:12
  Svara
  • Svar på Kqtjas kommentar.

   Haha, jag tar detta som en komplimang rakt igenom 🙂 Tusen tack, jag känner mig faktiskt snyggare nu – haha. PUSS

   Elin Johansson 2016-06-20 20:00:48
   Svara
 • Du är sååå jäkla fin <3 älskar dina vloggar ,thumbs up!!
  puss <3
  / Paulina

  paulina 2016-06-20 10:22:10
  Svara
 • Så roligt med såna här video klipp. & DET LYSER OM DIG, på ett helt annat sätt än tidigare =)

  sandra 2016-06-19 20:52:42
  Svara
 • Elin, du är så braaa!! älskar dina vloggar! <3

  Tilla 2016-06-19 17:04:00 http://www.tillaleah.se
  Svara
 • Älskar dina v loggar, du är fantastiskt begåvad för det, fortsätt med detta! Vilken oerhörd stark och vettig person du är, att du visar en personligare sida i din ärliga blogg sist gör bara att man tycker ännu mer om dig! Självklart ska du fortsätta värna om delar av det privata i ditt liv men du gjorde 200% rätt att berätta mer. Vi är många, säkerligen väldigt olika personligheter som genuint tycker om din välgjorda blogg och DIG. Jag har sagt det till dig (ja skrivit rättare sagt:) att du kommer gå så långt upp på toppen av din karriär som du redan har och jobbar med. Önskar bara att man kunde klona dig så man fick möjligheten att bli kund hos dig…;)) glädjer mig enormt mycket att du klarat av allt fruktansvärt du varit och är med om. Sluta aldrig aldrig att tvivla på dig själv fina du!! Kramar

  Åsa 2016-06-19 13:19:39
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Hej Åsa!
   Men tusen, tusen tack för din underbara kommentar. Värmer så mycket i hjärtat <3 KRAMAR

   Elin Johansson 2016-06-20 20:04:19
   Svara
 • …För att förtydliga den tidigare frågan: Jag vill alltså bli så ljus som möjligt på ett sätt som gör att det ändå tål en råttfärgad utväxt då jag bara kan färga max 4 ggr/år. Vad skall jag säga till min frisör? Vad vågar jag mig på? Haha så rådvill! Kram & Trevlig helg

  J 2016-06-18 22:51:17
  Svara
 • Vad kul att se dig pigg och glad! Fastän du är i en riktigt jobbig period.. Älskar dina vloggar och du förtjänade verkligen en fixar dag 😀 kram

  malin 2016-06-18 22:46:46
  Svara
 • Hej! Tänkte höra om du har tips på vad man kan göra med håret när det är spööö reeegn och fuktigt ute. fixade mig så fin imorse, sen efter 10 min ute, trots huva o paraply ser jag ut som en häxa i frillan, haha. En miljard krulliga småhår som ett stort burr blir jag. Vaaad gör man? HUR preppar man håret iför denna fukt som krullar alla småhår? Är självlockig o grunden så det blir ju helt crazy av detta väder. Kram på dig och tack för att du delar med dig!

  Annika 2016-06-18 22:35:26
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Hej Annika!
   Haha, vet du – det går inte att göra någonting åt det. Naturen har sina egna lagar och vi får bara ställa oss i ledet och face the fact 😉 Jag brukar ha luva som jag gömmer håret i samt paraply. Sedan jobbar jag på en salong så jag kan fixa håret under dagen så det är väl det tipset jag kan ge. Ha med dig fönen till jobbet, haha. STOR KRAM #visomkrigariregnet

   Elin Johansson 2016-06-20 20:08:52
   Svara
 • Hej Elin!
  Jag har ett typiskt råttfärgat hår med en ”naturlig ombre” (dvs utväxts slingor). Jag är student och har därför inte råd att färga håret så ofta men drömmer om en väldigt ljus färg (typ som din ljusa nu som är superfin!)…så jag tänker att man kanske kan fadea ut riktigt ljusa slingor mot botten så man inte behöver färga så ofta eller nät sånt…? Vad skulle du rekommendera någon i min situation? Tycker du är riktigt duktig och inspirerande 🙂 kram

  J 2016-06-18 22:30:58
  Svara
 • Vart är din blus ifrån? 🙂

  Ellinor 2016-06-18 19:25:13
  Svara
 • Älskar att få följa med i din vardag oavsett vad du hittar på ? Älskar dina vloggar! Fortsätt! ?
  Du inspirerar så mycket! Och jag blir så sugen på att fixa hairtalk! Har så skandinaviskt tunt hår och det blir inte längre än till axlarna så det ska jag kolla upp ?

  Elin 2016-06-18 16:05:59
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Åh vad roligt att du tycker det 🙂 Tusen tack verkligen. Ja men Hairtalk är LIVET, kolla upp det. STOR KRAM <3

   Elin Johansson 2016-06-20 20:09:50
   Svara
 • Hejsan Elin! Tack för en fantastisk blogg. Jag ska börja en frisörutbildning i augusti, dessvärre så ingår inte saxar och annat tillbehör, vilket är lite lustigt. men men, jag undrar iallafall. Vad för märke bör man satsa på? finns det något bra märke eller sida som är bra när man ska köpa saxar? 🙂 Tacksam för svar, kram!

  Malin 2016-06-18 15:34:39
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej Malin!
   Tack snälla och GRATTIS – vad roligt. Va? Ingår inte det? Sjukaste jag har hört. Men googla på frisörgrossister eller olika privata firmor som säljer frisörsaxar. Men annars måste skolan ha något förslag eftersom ni inte är behöriga frisörer så brukar man inte få köpa saxar. Väldigt konstigt :/ Lycka till med utbildningen och välkommen till frisörfamiljen. KRAM

   Elin Johansson 2016-06-20 20:11:55
   Svara
 • Älskar dina vloggar!

  Amanda 2016-06-18 13:48:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!