Sommarens tjocklek till håret

IMG_9471

Jag har märkt på sista tiden att ”förtjocknings-produkter” är grejen i sommar. Vi har redan gått lös på torrschampo med stadga och vi pudrar på volympuder som aldrig förr. Men för att lyckas med det där lite rufsiga, sexiga looken så måste även håret få en strävhet i duschen. Jag burkar oftast tänka att man kan använda förtjocknings-schampo när man ska göra något speciellt – t.ex inför helgen.

Jag testade en ny serie som jag inte testat tidigare. 
R+Co ”Dallas”
249 kr (finns hos utvalda frisörsalonger)

Det första som slog mig är doften. Jag tycker inte dom doftar gott tyvärr – men resultatet blir desto bättre. Håret blir rätt strävt och lite hårt när man väl schamponerar men bli inte oroliga för det – det är meningen. Håret sväller vid volymföning, tro mig. Jag märker att jag inte behöver lika mycket volymspray eller liknande vilket jag tycker är toppen. Men, det är ett schampo – ingen magi. Men det hjälper dig som vill ha en mer ”bouncy” känsla på håret.

Perfekt för dig som har en lob!

Processed with VSCO with a2 preset

Jag använder någon typ av sträv hårvård en gång i veckan just för att få den där ”fluffiga” looken. Till min hjälp använder jag silverschampo, förtjocknings-schampo eller volymschampo. Ett bra tips i sommar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Jag har med en fråga om hairtalk. Jag har precis att i det och tycker att det känns väldigt risigt o slitet dom sista 10 cm. Jag använder bara deras produkter. Är håret sådant eller tycker du jag ska gå tillbaka? Jag får platta väldigt mycket för att det ska se bra ut. Älskar din färg och undrar hur många paket har du i ditt hår av det ljusa? Jag har hälften nr 20 o andra hälften 613/18. Älskar din blogg och dina vloggar kram ?

  Mariana 2016-06-27 10:40:35
  Svara
 • Hej!! Jag tycker jättemycket om den nya designen men jag förstår inte hur man gör för att söka längre…

  Alva 2016-06-22 12:00:30
  Svara
  • Svar på Alvas kommentar.

   Hej 🙂
   Tack snälla, visst blev den fin. Jag har tagit tag i problemet och nu går det att söka som vanligt. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-06-26 22:21:31
   Svara
 • Hej Elin, tack för grym blogg!
  Tre frågor om hår som jag har ”samlat på mig” den sesnaste månaden.
  1) Va på solsemester vid medelhavet förra veckan och märker nu i efterhand att håret har en fin solblekt färg men känns luvlöst och trist. Finns det några standard före-under-efter-knep som man lan ta till för att både preppa håret innan, minska skadan under och repareravefter?
  2) Jag har långt ganska tjokt hår ochvtycker det är ett otyg på stranden. Har jag det uppsatt torkar det aldrig, har jag det utsläppt så tovar det sig ochbär all over the place pch det känns som om det tar mer stryk. Provade att ha flätor en dag vilket resulteradeciben totalt sönderbränd hårbotten i benan. Har du några beachfrisyrer som både är skonsamma, fina och praktiska på lager?
  3) Jag har två bröder den ena har jättetjockt hår av bra kvallitet men den andra har inte det. Han fyller 18 och jag märker att han tycker det är svinjobbigt att vikarna rör sig uppåt och att man kan ana att det tunnar ut på hjässan. Jag har jättesvårt att veta hur man ska tackla det i och med att det är så känsligt. Vad kan man konkret göra åt killar som blir tunhåriga tidigt. Funkar det med olika schampon, piller, produkter etc eller är det bara humbug?
  Nu blev det en jättelång kommentar men men 🙂
  Kram

  Johanna 2016-06-22 01:08:20
  Svara
 • Hej! Tack för en underbart inspirerande blogg!! Tänkte bara fråga hur går det med hairtalk när du prövar olika produkter?! Jag har själv det i håret nu & blev rekommenderad att bara använda deras egna produkter.. Men är inte överförtjust i dom speciellt inte schampot.. Men har inte vågat pröva något annat för är rädd att fästena ska bli dåliga & lösas upp. Har du några förslag på bra produkter som fungerar med hairtalk? Du är grym, forsätt med det du gör ??

  Hanna 2016-06-21 21:42:17
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna 🙂
   Tack för att du kikar in här.
   Ja precis, jag är ett liten flaw när det kommer till produkter. För att garantin ska gälla så rekommenderar dom alltid att använda deras egna produkter. Men i mitt jobb så ingår det att testa olika produkter så det är en risk jag får ta samt ta konsekvenserna. Men jag rekommenderar aldrig att testa på samma sätt som jag gör. Klart du kan testa, funkar det kör 🙂 Stor Kram

   Elin Johansson 2016-06-26 22:19:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!