Beigeblonde är det nya

God morgon underbara ni! 

Hur mår ni? Jag har så mycket jobb just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag älskar att ha mycket att göra, livet blir så mycket roligare då. Igår var jag på ett jätteroligt möte angående min Youtube-kanal och sedan hade jag en brutal dag på salongen. Sen vet ni: Jag hann faktiskt med och vlogga också – roligt va? Jag ska jobba hela dagen på salongen idag och sedan ska jag hem och packa för att jag åker till Gävle över midsommar. Det ska bli helt underbart att få vara ledig i fem dagar samt att komma bort från Stockholm.

Hur som haver… Jag måste bara visa er min fina kunds hår. Ett hår som är ofärgat och vi har kämpat i flera år med att få hennes hår långt. Det började  med att håret var vid axlarna och nu har hon drömhåret.

beige2-2

Jag använde hennes egna färg som grund och sedan målade (balayage) hela håret med lätt blekning. Jag suddade ut alla kanter och gjorde en softombre med hjälp av hennes egna färg. Jag ville också ha en kallare/beige ton på hela håret. Klippte igenom, volymfönade hela håret samt lockade några delar med en 32mm locktång.

beige-2

Visst blev det fint? Helt kär i hennes hår! 

PS: Jag ska försöka hinna redigera min vlogg (där denna färg och mycket mer) innan midsommar så har ni lite att kika på i regnet?!. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh, drömfärgen! Har precis varit hos frisören och jag hade tom med mig bilder på en liknande färg men trots det kommer jag ut med en mörkare botten…. =(

  Lisa 2016-06-24 18:10:50 http://lisamo.blogg.se
  Svara
 • Hej Elin! Du är min största inspiration just nu! Och jag är så sugen på att fixa mitt hår. Men den enda frisören jag skulle vilja gå till och lita på är du.. Tar du verkligen ingen annan än ”dina kunder”.. Skulle nog bli nöjdare än nöjdast och lyckligast i världen om du kunde hjälpa mig.. kram<3

  Hanna Ohlander 2016-06-23 18:24:29
  Svara
 • Hej Elin. Du är en så stor inspiration till mig. Samtidigt min dröm frisör. Skulle vart lyckligast på jorden om jag fick fixa mitt hår hos dig för du är så sjukt duktig! Och verkar otroligt trevlig. Tar du bara ”dina kunder”..? Inte någon annan ..:/<3 kram

  Hanna Ohlander 2016-06-23 18:15:24
  Svara
  • Svar på Hanna Ohlanders kommentar.

   Hej Hanna 🙂
   Men gulle, tack snälla.
   Tyvärr, jag tar inte emot nya kunder. Planerar inte att göra det på på länge så som det ser ut nu.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-06-26 22:23:59
   Svara
 • Hej,
  Vilken otroligt fin färg. Jag har länge kämpat med färgen i mitt hår och har blekt mitt hår under längre tid men jag har märkt att ju äldre jag blir desto mörkare blir mitt hår. Min naturliga hårfärg påminner väldigt mycket om din kunds hårfärg och så som hon ser hur i håret är min målbild kan man säga. Jag undrar om du skulle ha möjlighet att skriva en lite mer utförlig beskrivning som jag kan presentera för min frisör?
  Ha det gott och trevlig midsommar!

  Karolina 2016-06-23 17:22:26
  Svara
  • Svar på Karolinas kommentar.

   Hej 🙂
   Tack så mycket. Min rekommendation är att du går till din frisör och visar bilden jag gjort. Då ska hon/han kunna göra en bedömning på hur du kan få din version av bilden. Lycka till nu! KRAM

   Elin Johansson 2016-06-26 22:22:35
   Svara
 • Hej!
  Jag har låtit mitt hår växa ut under 2 års tid och nästan hela mitt hår är i sin naturliga färg. Jag tycker att mitt naturliga hår är lite tråkigt och därför gav min frisör mig rådet att använda mig av ljusfärg och folieslingor för att just den färgen inte sliter lika mycket på håret som vanlig blekning. Men jag är väldigt rädd att jag ska förstöra mitt hår nu när jag lyckats växa ut det för innan var det otroligt slitet pga all färgning för utväxten. Hur ofta kommer jag vara tvungen att färga året om jag väljer ljusfärgen? Jag vill få ett väldigt naturligt resultat och undvika en markant utväxt. Är detta möjligt? Är ljusfärg lite snällare mot håret än annan blekning?
  Jag är otroligt tacksam för svar! Vill inte förstöra mitt hår ännu en gång när jag nu lyckats få det friskt och starkt igen!

  Annie 2016-06-23 12:49:55
  Svara
 • Hej! Behöver verkligen hjälp med en fråga – funderar på att köpa Kevin Murphy’s body mass leave in treatment, men det jag inte förstår är … är det en leave-in conditioner? Funderade på att köpa Kevin Murphy’s ”Staying Alive” leave-in conditioner nämligen men sen blev jag osäker på om det kanske blir för mycket om man använder båda?! Har ganska tunt hår och tycker att jag har svårt att få volym pga det. Snälla hjälp! 🙂

  Amanda 2016-06-23 11:11:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!