Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hårpanik på midsommar?

Vet ni, jag kollade min mail och inser att jag har missat att ge er hårtips till midsommar?! Tack alla ni för alla mail, men jag har helt missat det. Men seriöst, vad är jag för människa? Jag brukar alltid ge er inspiration inför högtider men mitt liv är lite kaos så jag har tappat rutinen. MEN, jag satt och tänkte att varför ska vi göra midsommar-håret, kläder och sminket så avancerat? Det slutar ändå med ett dopp i sjön efter nubben, sminket försvinner ändå när du hånglar med någon snygg karl samt kläderna blir ändå skitiga när vi hoppar i gräset med sopsäckar på oss. Sen det mest självklara, REGNET!!!

Så jag fann lite inspirationsbilder som jag tar med mig denna dag. Jag tänker mig en fin krans, lite lösa vågor i håret om du har långt hår. Har du kort/lob så släng håret på sidan, locka vissa delar och spraya på lite torrschampo så gör kransen resten. Du behöver inte tvätta håret eller göra avancerade uppsättningar. Ta med dig själv som du är, mycket kärlek, en filt och orkar du inte göra en egen krans så finns det att köpa på Interflora.

HA EN UNDERBAR MIDSOMMAR!

midsummer

midsummer2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej!
  Har du någon länk till sidan där du hittade inspirationsbilderna? Är väldigt nyfiken på klänningen i den nedersta bilden!

  Veronica 2016-06-27 18:32:08
  Svara
  • Svar på Veronicas kommentar.

   Hej 🙂 Jag sökte på Pinterest, typ ”midsummer hair” så testa du med så kommer nog bilderna fram. Kram

   Elin Johansson 2016-06-28 11:23:05
   Svara
 • Hej Elin!

  En fråga bara. När jag tvättar håret med Kevin murphys detox schampo behöver jag endast tvätta det en gång i veckan, medans när jag använder mitt vanliga schampo (maroccanoil schampo) så behöver jag tvätta håret 2 ggr i veckan. Är det bättre att byta ut mitt vanliga schampo mot detox schampot o på så sätt endast behöva tvätta håret en gång i veckan eller kommer håret torka ut då?Eller är det bättre att köra på mitt vanliga schampo och tvätta två gånger per vecka?

  Kram!

  Bella 2016-06-25 12:47:53
  Svara
 • Hej! Jag funderar lite på en Maria Nila färgbomb men undrar om jag skulle kunna använda det, även omjag aldrig har färgat håret? Har mörkblont hår och funderar på att köpa golden blonde.

  Mia 2016-06-25 08:54:01
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   hej! på mig fungerade den! tror man allti kan påverka nyansen dock inte mörkheten så mkt! älskar maria nilas köper mina från lyko! 15 procent har lyko på sitt sortiment fick ja mess om!lycka till!!!

   emmis 2016-06-26 20:19:35
   Svara
 • Hej finaste Elin!
  Glad midsommar till dig <3
  Du är en stor förebild för mig! För några årsedan var mitt hår så fruktansvärt slitet och jag skötte det inte bra överhuvudtaget! Den sommaren var jag tvungen att klippa mig 12 cm vilket var JÄTTEMYCKET för mig. Där och då lovade jag mig själv att börja vårda mitt hår. Jag hittade din blogg och har följt dig sedan dess och detta var sommaren 2014. Du är en stor inspirationskälla för mig och det är tack vare dig och alla experttips som jag idag 2 år senare har fått ett mycket tjockare och välmående hår, jag har också sen den sommaren klippt mina toppar var 6:e vecka och jag är så stolt över mitt hår! Då jag har följt din förlängning med Hairtalk har jag verkligen blivit jätteintresserad av det och skulle gärna vilja prova! Igår kollade jag på din vlogg med din vännina Ronja som blev supersnygg i sitt svall! Du sa i vloggen att Ronja hade i 3 pkt, min fråga till dig är hur många fästen innehåller varje paket! Det verkar ju helt fantastiskt om det blir så mycket hår på bara 3 paket! Tack snälla söta du för en kanonblogg <3 Keep up the good work! Kram Theresa

  Theresa 2016-06-24 21:16:40
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind