Summer Edition

GLAD MIDSOMMAR!!!!

Hur mår ni? Jag åkte hem till familjen i Gävle igår och hade en rätt tuff natt så har inte sovit så mycket tyvärr. Torsten blev biten av någonting i skogen och svullnade upp i hela ansiktet. Jag har nog aldrig upplevt den paniken när jag ser honom svullna upp och ögonen blir bara mindre och mindre. Är det såhär det ska kännas när man får barn? Jag googlade halva natten och vakade över honom så det inte blev värre. Sedan i morse väckte han mig vid 08.00 och då var svullnaden nästan borta och han verkar pigg och glad.

Så nu håller vi tummarna för en smärtfri midsommar. Men jag tänkte visa er underbara Bella som var hos mig igår. Det är en upplevelse varje gång hon kommer till mig. Hon kan vara en av dom roligaste människorna som jag känner och hon får mig alltid på bra humör. Vi har låtit hennes korta lob växa ut och när hon kom igår så var hennes hår verkligen långt.

bella3

bella

Haha, jag sa till Bella: ”Tänk på att du verkligen inte vill se ut sådär i håret” Perfekt för-bild (: 

Jag förstår inte hur fort hennes hår växer. Hon är hos mig var 8:e vecka ungefär och jag klipper topparna varje gång men ändå så växer det som ogräs. Men Bella var helt bestämd på att klippa av det igen och slinga bort utväxten. Jag har valt en mer naturlig ton på Bellas hår på sista tiden. Jag blandar till en sval, naturlig, sandbeige ton som jag jobbar in i hennes hår.

bella7 bella2

Jag tycker den tonen passar henne bättre och håret håller sig snyggare längre. Jag klippte nog av lite mer än 1 dm baktill samt ca 5 cm framtill så tyngden kommer ovanför axeln och sluttar nedåt.

bella6

isabella

Visst blev hon ännu mer flawless? 

Nu ska jag börja göra iordning mig inför dagen och umgås med min underbara familj. Jag hoppas verkligen att ni får en underbar midsommar och glöm inte att kika in imorgon för då kommer veckans VLOGG!

All kärlek!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Vacker!
  Hoppas fina Torsten mår bra igen.
  Min lilla Apollo var med om nåt liknande igår och är svullen i benet. Är inlagd hos veterinären på dropp nu, för säkerhets skull. Alldeles för mycket hemska ormar ute. Han verkar må förhållandevis bra, men alla möjliga tankar rör sig i mitt huvud just nu. Går inte att beskriva hur mycket man älskar sina vovvar.

  Kram!
  Katrin

  Katrin 2016-07-24 15:26:06
  Svara
 • Hej! Kikat lite på flera av dina lobbar som du klippt. Väldigt fina! Klippte själv en igår, men känns som att något inte riktigt stämmer. Brukar du göra en mindre uppklippning i loben eller har du den jämnlång? Tack för svar. Nathalie

  Nathalie 2016-06-30 08:31:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!