Erin Wasson’s nya look

2-2

God morgon! 

Jag satt och kikade runt och blev så otroligt chockad över att supermodellen Erin Wasson har en helt ny look. För mig har hon alltid varit den tjej med stripigt hår med en lätt ombre. MEN, som det är med alla kändisar eller modeller så var detta en peruk. Erin fotade en look book för hennes nya smycken men det enda jag kunde kolla på var hennes glödheta platina, blonda, lockiga hår. Jag tror att om 10 år så kommer permanenta extensions vara glömda och lyxiga peruker vara en del av allas vardag.

Håller ni med? Skulle ni kunna byta ut extensions mot peruker i framtiden?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin! Jag är en tjej med otroligt frissigt hår och har haft lite problem med min hår kvalite nu under min graviditet. Snälla skulle inte du kunna göra ett inlägg om hur man som bäst hjälper frissigt hår och lite tips på vägen? Kram 🙂

    Lina 2016-06-27 00:13:52 http://www.devote.se/Linameijer
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!