Flera olika flätor på en och samma kväll, så gör du.

Hej vänner! 

Ni vet min girl-crush på Gigi Hadid. Jag brukar alltid följa henne på olika galor dels för att hon är så sjukt snygg samt hon överraskar mig alltid med olika peruker och frisyrer. Denna gång besökte hon iHeartRadio Much Music Awards där hon matade fansen med kärlek och vad jag har sett så hade hon väldigt roligt.

Gigi HadidImage Source: Getty / George Pimentel

Men det som förvånade mig är att hon valde flera olika flätade frisyrer på samma kväll. Sen bar hon också sex olika outfits under hela kvällen, VEM har tid med det? Jo, superkändisar.

ggImage Source: Getty
10Image Source: Getty / Sonia Recchia, Getty / Ernesto Distefano

Stylisten som stod för Gigi’s flätor under kvällen måste ha kramp eller skavsår i händerna dagen efter kan jag lova. Att kändisar bär olika outfit:s under en kväll är vardagsmat men att dessutom ändra frisyr till vardera är väldigt ovanligt. Jag tycker detta är väldigt roligt och jag fortsätter följa hennes lekfulla känsla för hår vid nästa tillfälle.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag ska börja mitt sista år på frisörlinjen till hösten. Att bli frisör har alltid varit självklart och har aldrig tvivlat på mitt val. Dock har det alltid varit svårt att bli självsäker på sig själv och på arbetet jag gör. Oavsett hur bra en färg kan bli måste jag alltid tänka vad jag kunde gjort bättre eller vad som blev fel. Att ge sig själv kritik är ju självklart en bra sak, men det har gått till överdriften att jag inte kan njuta när jag gör någonting bra. Jag vet även om att jag är elev och att jag fortfarande lär mig, men man börjar tvivla på sig själv och vad man kan. Har du något tips på hur man kan göra för att lita mer på sig själv och för att ta bort dom tankarna som säger att man är ”dålig”, om du förstår?
  Älskar din blogg och du är en fantastisk människa.
  Kram!

  Anonym 2016-06-27 18:26:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!