VLOGG – Bättre sent än aldrig

Hej alla underbara, underbara människor!

Vilken morgon jag har haft – jag gick upp tidigt för att göra klart denna vlogg samt hade två telefonmöten som jag var tvungen att ta. Ni som följer mig på Instagram (StyleElin) vet att jag glömde min hårddisk med alla filer från en vlogg jag spelade in i torsdags. Jag åkte som sagt till Gävle i torsdagskväll och glömde allt hemma. Jag övervägde faktiskt att åka tillbaka till Stockholm för att hämta den. Så ni vet att det jag pratar om är lite efter helt enkelt.

Nu är det en ny vecka och jag ska inte vara på salongen måndag eller tisdag utan jag ska träna, jobba och springa på andra ärenden. Det är just det jag älskar med mitt jobb – friheten samt att jag vaknar upp varje dag och utformar min dag till det jag tycker om att göra. Jag hoppas verkligen att ni tycker om vloggen samt godtar min förlåtelse för att den blev försenad.

Ha en underbar dag vänner – KÄRLEK

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vart är den blå blusen ifrån? Tacksam för svar!

  Sara 2016-06-29 23:18:48
  Svara
 • Var kommer den blåa tröjan ifrån? Den du har på salongen 😀 <3

  Malin 2016-06-28 20:41:14
  Svara
 • Hej! Måste bara fråga dig var dina smashing snygga solglasögon kommer från? ? Har letat som en tok om du kanske svarat någon på det tidigare, men hittar tyvärr inget så ber om ursäkt för om de redan svarat på det. Ha det fint! ?☀️

  Sara 2016-06-27 21:54:08
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara 🙂
   Men åh, tusen tack. Dom är från Alexander Mc Queen, dock så köpte jag dom vintage för massor med år sedan. Jag älskar dom till döden 😉 KRAM

   Elin Johansson 2016-06-28 11:21:57
   Svara
 • Vart kommer dina byxor ifrån?? Så fina!!

  Ebba 2016-06-27 20:43:11
  Svara
 • Finaste Elin! Dina byxor, så fina, så sköna! VART har du hittat dem?

  Sofie 2016-06-27 19:51:24
  Svara
 • Hej! Tänkte höra vart min blazer/kavaj kommer ifrån? Superfin och fräsch färg 🙂 Ha en underbar måndag!

  Amanda 2016-06-27 12:18:02
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!