Jag har ett beroende

God morgon underbara människor!

Hur mår ni? Vet ni, jag är i glow-riket – helt ärligt. För några veckor sedan så beställde jag hem två Glow Kit från Anastasia Beverly Hills efter att blivit manipulerad av alla Youtube-stjärnor som totalt matat mig med dessa skimrande skuggor. Ni vet min enorma förkärlek till smink, allt som kommer i tuber eller dyra parfymer. Skulle ni komma hem till mig så skulle ni få en chock och undra om jag kanske har en störning. Men jag står för det, jag är en make-up-maniac… ”Hej Elin”.

IMG_9610

Det finns fyra olika ”Glow Kit” att tillgå och jag köpte ”That Glow” samt ”Gleam”. Sedan köpte jag också en Illuminator i färgen ”Riviera” som är helt brutal. Ni kommer få ta på er solglasögonen om ni ska titta på mig hädanefter.

IMG_9611 IMG_9614

Jag har swatchat två gånger på handen och den poppar såhär mycket, girls – detta är ett måste att ha i sommar.

IMG_9613 IMG_9612

Min favorit hittills är ”That Glow” paletten och använder mest ”Dripping in gold”. Det är jättesvårt att få på bild men alla bilder jag tagit på mig själv sista tiden bär jag dessa skimrande skuggor och har jag mist en kärlek så har jag tamemfasen köpt mig en ny.

IMG_9564

Vet ni, jag har en idé. Jag tänkte att jag ville göra en ”Highlight Challenge” tillsammans med min fina vän och bryn-expert Felicia på Benefit. Vad tycker ni om den idén? Jag tror den kommer bli sjukt rolig då vi är två personer med lite för mycket energi och två som älskar smink på en störd nivå.

Jag köpte allt på Anastasia Beverly Hills hemsida.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jaaa, visa hur du använder dem. Ser sååå fina ut!

  Pia 2016-07-01 04:42:06
  Svara
 • Älskar när du skriver om smink!

  Kattis 2016-06-30 20:32:24
  Svara
 • Du är så fin!

  Vad fick du betala för tull?
  Kram

  Linnea 2016-06-30 18:27:11
  Svara
 • Den måste jag köpa! Tack för tipset!
  Vad använder du för läpprodukt på den sista bilden? Älskar färgen!! Kram

  Kristina 2016-06-30 10:02:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!