Från hemmafärg till en mörklila dröm

Hej vänner! 

Hur mår ni? Det är jättebra med mig, fullt upp som vanligt. Jag har haft en hektisk dag kan man säga. Min stora syster kom från Gävle hit till Stockholm i morse för att jag hade lovat att fixa hennes hemmafärgade ”extremt röda” hår. Jag fick så ont i magen när hon håller på hemma så jag sa åt henne att komma hit så fixar jag iordning håret hennes.

IMG_9636

Såhär såg hon ut innan. Jag har verkligen inga kommentarer på denna bild…

IMG_9645

Här har vi resultatet. Jag färgade om hela håret till en violett-ombre, satte löshår och sedan vågade hela håret med en 32mm locktång. Jag älskar dessa makeovers och det kan ju inte bli bättre än att få göra det på min älskade syster. Nu ska jag svida om till klänningen och gå på middag (; Hoppas ni får en underbar kväll vänner.

Visst blev det en rätt stor skillnad? 

helena

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Alltså vilken fantastisk förändring! Helt otroligt bra!

  Agnes 2016-07-05 12:33:06
  Svara
 • Alltså kvinna! Vad du är grym!!! ???resultatet är ju en dröm! Vilken fin färg och håret ser ut som milliondollar ? Så duktig är du! En sån inspirationskälla på alla sätt o vis! Älskar din blogg och alla vloggar. Ha en underbar sommar vackra du! ?

  Elin 2016-07-03 12:55:02
  Svara
 • Hur gör du när du vågar håret sådär? Om du skrivit om/visat det innan får du jättegärna länka till det. Det blir ju skitsnyggt! Hade varit väldigt roligt att se hur du gör för att få till olika typer av lockar. Tack för en inspirerande blogg!

  Anna 2016-07-03 12:32:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!