Hur gick det med min beiga fobi?

God morgon vänner! 

Har ni haft en bra helg? Jag är helt slut och förtjänar att äta godis och kolla på Netflix hela dagen tycker jag. I och med detta skit som hänt i mitt liv så har jag inte kunnat ta ut semester för tekniskt sett så har jag semester nu fast ändå jobbar så jag kommer kriga på hela sommaren. När man är egen företagare och har jobbet som en livsstil så ”glömmer” man bort att ta semester. Jag prövade att ta 4 veckors semester för några år sedan men det slutade att jag klättrade på väggarna efter två veckor och tog in kunder ändå. Jag ser fram emot hösten så mycket, jag ska försöka ta någon weekend och förhoppningsvis kunna åka på en längre solsemester i vinter. Men just nu har jag varken ro i själen eller tid att ta ledigt, så trist.

… 

Men hur som haver, jag tyckte det var så roligt när ni delade med er om min beiga fobi. Jag la ut en bild på Instagram i fredags (StyleElin) där jag bar min nya blus och ni var så snälla och kommenterade. Jag såg också att det var många som frågade vart den var ifrån och den är från Filippa K.

IMG_9633 IMG_9624

Jag tror jag rockade den beiga färgen och jag är mycket nöjd. Jag har haft en jättebra helg och nästa vecka kommer vara lite annorlunda och jag planerar en vlogg. Ha en underbar söndag vänner så hörs vi sen. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • hej fina Elin! Jag har läst och följt din blogg länge nu och tycker att du är en stor inspiration!!!

  Jag vet att du har haft en stor sorg. Jag befinner mig i en liknande situation. Känner mig otroligt nere och påminns KONSTANT om honom, även om jag verkligen försöker att gå vidare. Har du några tips? Vi är många som gått i genom detta, men ibland känns det som man är den enda människan på jorden som någonsin känt denna smärta, även om det inte är så.

  Massa styrkekramar till dig

  fia 2016-07-06 14:25:14
  Svara
 • Elin du är så snygg och passar jättebra i beige. Tack för en inspirerande blogg! Kram med energi från mej…

  Camilla 2016-07-06 09:17:28
  Svara
 • Supersnyggt! 🙂

  Jenny 2016-07-04 17:30:21
  Svara
 • Håller tummarna för att du kan ta en weekend nu i sommar, kanske en tidig höst också, SOM du förtjänar det med allt hårt jobb du utför. Men hallå fina människa, du passar jättebra i den färgen. Ärligt, så snyggt! Ibland måste man testa och ”känna in” en ny färg, form, mönster, val av tyg osv. Hur menar du förresten med semestern, hade du några dgr där du inte hade inbokade kunder och skulle egentligen ha semester eller hur tolkar man det? Kanske är ”dum” som inte förstår. En längre resa till värmen i vinter tycker jag verkligen du ska unna dig!
  Åh vad kul om du gör ett videoinlägg i veckan:) KRAM

  Åsa 2016-07-03 21:30:17
  Svara
 • Supersnygging i beiga färgen!
  Kämpa på och håll ut, det kommer kännas bättre snart. Du förtjänar det bästa! Stor kram!

  Katrin

  Katrin 2016-07-03 12:14:59
  Svara
 • Hej snygga Elin!
  Tack för en inspirerande blogg och massa tips. Men nu har jag en fråga som jag hoppas du kan ge fler tips på. Jag läser till sjuksköterska och mitt hår är nästan lika långt som ditt. Problemet är att vi måste ha håret uppsatt eller iallafall håret framtill. Jag har själv aldrig trivts i uppsatthår och sen har jag lite hög panna.. Klippa håret axellångt är jag inte redo för heller då jag älskar att ha stora lockar i mitt långa hår. Så min fråga är om du kan ge lite tips på uppsättningar som även inte sliter för mycket på håret?
  Kram Hanna

  Hanna 2016-07-03 11:57:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!