Så får du en kall ton på ditt blonda hår

Hej vänner! 

Vet ni, jag har något att erkänna. Jag har under några veckor testat ett nytt silverschampo som verkligen har gett resultat. Jag bestämde mig innan sommaren att gå igenom några märken och ge dom en ärlig chans. Ni kanske har märkt på bilder att mitt hår ser kallare ut än någonsin?! Jag vill dock vara beige/blond men eftersom jag har min ”Ombre” så jämnar det ut sig med dom kalla längderna.

IMG_9650

JOICO – Color Endure Violet Shampoo & Balsam (KLICK)

Jag använder silverschampo ca en gång i veckan (om jag tvättar håret två gånger i veckan). Vid det tillfället så schamponerar jag med vanligt schampo två gånger, vrider ut överflödigt vatten och sedan stryker på silverschampot över hela håret. Masserar lite lätt men lödder inte upp för mycket. Låter schampot sitta i ca 2-5 minuter, beroende på önskat resultat. När man använder silverschampo regelbundet märker man hur sitt eget hår reagerar och hur länge du kan sitta.

Jag brukar kolla till topparna då och då, men när topparna ser verkligen lila ut så sköljer jag. Därefter använder jag balsamet i samma serie, låter sitta i några minuter och sedan sköljer ur ordentligt.

Processed with VSCO with a5 preset

Vad tycker jag?
 • Schampot är verkligen lila… verkligen lila. Konsistensen är tjock och man måste skaka flaskan rätt hårt för att få ut en bra mängd schampo. Jag gillar att schampot är så pigmenterat så det ger resultat direkt.
 • Jag tycker dock att schampot torkar ut håret lite grann. Jag känner en mer strävhet med detta schampo än vanligt. Eftersom jag endast använder silverschampo en gång i veckan så tycker jag det är okej.
 • Balsamet innehåller också violetta pigment men inte alls lika mycket som schampot. Balsamet gör håret mjukt men jag hade önskat lite mer krut i balsamet för att balansera upp strävheten som schampot ger.
 • Självklart tar schampot mer på mina torraste delar i håret samt på löshåret så det gäller att hålla koll. Den tar inte alls på min ombre eller dom varmare delarna så är du inte blekt blondin så är silverschampo ingenting för dig.

Jag gillar denna serie, jag tycker den gör precis som den ska. Jag kan stå ut med strävheten eftersom jag tycker resultatet väger upp. Det man får tänka på är att vårda håret med andra medel lite extra bara.

Inlägget innehåller Adlinks

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hejsan!
  Vill börja med att säga att du har en grym blogg ?? Sen undrar jag om man kan använda detta schampoo även i hårbotten, för jag har hairtalk förlängning ? Så inte det är dåligt för fästena så de lossnar eller så ? för vill hålla mitt hår kallt så det ej blir gult!

  Kristin 2016-07-27 18:48:59
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag söker efter en bra rootlift produkt som ger mina rötter volym(har tunt och fint blont hår). Har sökt på din blogg, såg ett videoklipp där du stylade en med skandinaviskt hår och använde någon kräm i hårbotten men såg inte vilken det var.
  Mycket tacksam för svar! 🙂

  Linn 2016-07-05 09:56:55
  Svara
 • Hej!
  Jag har under flera år behövt tvätta mitt hår varje dag för att det blivit fett direkt och det har börjat påverka min vardag. Jag måste liksom planera vilken tid jag ska tvätta håret i förhållande till när jag ska bort, för att det inte ska hinna bli fett innan…

  Jag använder produkter från professionella märken och inte Ica-shampoon och jag vet verkligen inte hur jag ska kunna ändra på att mitt hår är fett när jag vaknar på morgonen efter jag tvättat det, det känns som att jag provat allt. Har du några tips?

  Desperat tjej

  Mja 2016-07-04 19:22:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!