När längderna är genomskinliga

Hej vänner! 

Igår tog jag hand om min bästa tjej Annica. Jag kommer verkligen inte ihåg när vi sågs sist, det måste varit i vintras. Annicas hår har verkligen hållit sig i bra skick länge men nu var det dags för att fräscha upp hennes hår. Jag hade kameraproblem igår, eller ljuset ute var kasst. Solen låg på och gjorde allt varmt och när vi var klara (21.00) så var det blått och mörkt ljus ute. Ni förstår inte hur svårt det är att fota hårfärger, jag vill att kameran ska ta upp det ögat ser – men det är extremt svårt.

IMG_9694

Här har vi Annica före. Ombren har vuxit ned rätt mycket och längderna hade blivit lite varmare. Annica ville ha vita längder (LÄS:VITA) samt ha kvar ombren. Well, då ska hon få vita längder.

IMG_9701

När jag skulle fota så ville inte ens kameran ta upp hennes magiskt platinablonda, vita längder – haha. Men det blev så sjukt snyggt.

IMG_9706 IMG_9713

IMG_9709

Vet ni, jag fick en present av kexet här ovan. Annica tyckte att alla bloggare ska ha en kaktus så det fick jag. Den är så fin så jag måste visa er senare (: Men efteråt hårfixet gick vi och åt sushi. Nu ska jag fortsätta jobba och ikväll ska jag äntligen få hämta Torsten samt ha middag hemma hos mig.

Hoppas ni får en fortsatt bra dag! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin!

  Det är så otroligt givande att läsa din blogg!
  Tack, ett jättestort TACK för att du delar med dig av din kunskap!

  Jag har en fråga som du kanske inte hinner besvara men för ett tag sedan lade du upp bilder på en fantastiskt vacker kund (hon var halvasiatiska) med ett drömhår!
  Botten var mörk och i längderna hade du lagt i mellanblont/beige/gyllene!
  Wow!

  Jag har läst att du har tipsat om att man kan lägga i en guldig toning i ett blekt hår (tex Goldwells skumtoning) för att försöka undvika att ett blekt slår över i grönt om man efter blekningen lägger i en mellanblond toning.

  Min fråga till dig är om toningen tillhör kategorin ”Guld” måste man förpigmentera ett blekt hår i a f då?
  Räcker det med en guldnyans eller måste man tillsätta röda pigment?

  Jag har mörkbrunt hår, aldrig färgat. Tänkte slinga håret med Schwarzkopfs starkaste blekning (nio nyanser) och därefter lägga i Schwarzkopfs Igora Vibrance 7-4 och 8-4.
  Vibrance-toningarna ligger enligt deras färgkarta under ”Guld-nyanser”.

  Jag antar att mitt hår efter blekningen kommer att skifta i gult eller orange/gult. Ska jag bleka slingorna ännu en gång så att allt pigment försvinner eller kan jag lägga på toningen med dessa skiftningar?

  Vad tror du?

  Kram!

  //Kim

  Kim 2016-07-05 23:08:58
  Svara
  • Svar på Kims kommentar.

   Hej Kim!

   Först och främst tusen tack 🙂

   Sen har jag aldrig, verkligen aldrig rekommenderat någon skumtoning eller liknande. Sen rekommenderar jag alla att gå till en frisör för att göra en förändring 🙂 Gör inget hemma utan låt en frisör hjälpa dig bli fin i håret.
   Lycka till!
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-07-06 18:52:51
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!