Naked Liquid Lipstick

God morgon! 

Hur mår ni idag? Tänk att det redan är torsdag, veckorna går så fort. Idag ska jag åka till Aleris och kolla min hud. Ni vet att jag använder produkter från iS Clinical och jag brukar besöka dom då och då för att kolla att produkterna som är utvalda fungerar som det ska på min hud. Sedan ska jag till salongen för en kund och därefter ska jag träna med min PT. Jag jobbar lite sporadiskt på salongen denna vecka för att jag har bokat andra saker som jag måste få tid för.

Kom ni ihåg att jag tipsade om Anastasia Beverly Hills ”Glow kit” för ett tag sedan? I samma veva så köpte jag även tre liquid lipstick som jag helt glömt bort att testa.

IMG_9764

Jag testade färgen ”Naked” och hade det på mig halva dagen ungefär. Den var lätt att applicera och torkar in rätt fort. Jag kan nog känna att läpparna blev lite torrare än t.ex med Kylie Jenner’s liquid lipstick (som också är matt). Men färgen höll sig bra och jag både åt och drack utan att någonting försvann.

IMG_9759

Men jag ska nog testa att applicera något mjukgörande först och sedan applicera läppstiftet. Dom kostar ca 200 kr och finns att köpa HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej. Jag använder Kevin murphys Young again treatment oil efter dusch. Behöver jag ytterligare ett värmeskydd när jag ska använda plattången?

  Pernilla 2016-07-07 20:57:17
  Svara
 • Hallå Elin! Asså älskar liquid lipsticks?? Så behagliga att ha på läpparna. Dessutom kommer annastasias liquid lipsticks till kicks i augusti ? Men måste fråga en sak, ska börja en frisörutb på 10 mån i augusti, tycker du redan nu man kan börja leta traineeplats, eller e det för tidigt? Känns som det är svårt att hitta en traineeplats men kanske är något jag bara fått för mig. Vill gärna till stockholm och vet inte om det är lika svårt? Och förresten, hur länge har du själv varit frisör? ? Åhh Bäste Elin, du är en sån inspiration. Är utbildad makeup artist men har egentligen alltid velat bli frisör. Och genom din blogg har jag blivit så taggad på att äntligen liksom ta upp de o söka in till olika skolor. Jag bara mååste bli lika gryn som dig ? Puss o kram på dig, du är grym snygging!!

  Malin 2016-07-07 18:21:58
  Svara
 • Hej hej finaste du. Har följt din blogg i år nu känns det som och du ger mig så mycket inspiration till att göra det jag älskar mest. Jag börjar andra året på frisörlinjen nu och har fram tills nu använt en sax som vi fick av skolan när vi började. Men eftersom den inte är särskilt dyr så är den heller inte riktigt så bra som jag skulle önska. Märker att hårstråna till och med viks ibland istället för att klippa av dem. Skulle därför verkligen uppskatta om du ville tipsa om någon bra frisör sax till ett rimligt pris och vars jag kan få tag på en. Många kramar!

  My 2016-07-07 11:39:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!