Off White

Hej underbara ni! 

Hur mår ni? Jag mår bara bra. Jag kom precis hem från ett pt-pass med Emelie. Att jag går upp 07.30 på en söndag för att träna – det är ett under kan jag säga. Torsten låg upp och ner i sängen bredvid mig gav mig blicken:

– ”Är du helt dum i huvudet? – Glöm att du får ut mig på en promenad nu”

Men han fick pallra sig upp för en powerwalk innan jag åkte till Emelie. Men jag ville visa er mina fina naglar jag gjort hos fina Celina. Jag har haft ljusgrått länge nu men jag kunde inte släppa den ljusa riktigt helt. Celina introducerade mig för ”Off White”, tänk en ljus kaffelatte. I och med att jag spraytannar mig varje vecka så passar denna färg så bra. Så för er som har semester och hinner sola, denna färg är någonting för er.

IMG_9787 IMG_9786

Jag älskar formen på naglarna nu. Celina kallar den ”Ballerina” och det är inga tippar utan mina egna naglar. Dom växer som ogräs, måste vara för att jag tar hand om mig själv bättre. Men ni ska veta det att både hår och naglar växer fortare på sommaren. Märker ni det?

Hoppas ni får en underbar söndag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin! Kan inte du skriva ett inlägg om hur din vardag ser ut nu efter uppbrottet med ditt ex? Träning, matvanor, vitaminer(?), pyssel med dig själv som hår och naglar.. Hur du tar hand om dig själv helt enkelt 🙂 Du ser så otroligt fräsch ut, tillomed vackrare än innan! Blir inspirerad av dig, så vill veta mer! Kram, du är grym!

  Josefin 2016-07-17 21:09:50
  Svara
 • Både formen och färgen är supersnygg!!

  Jannice 2016-07-11 07:47:58 http://womsa.se/jannice
  Svara
 • Hej Elin! Jag skulle jätte gärna vilja ha nå tips från dig på schampon man kan använda när man har i hairtalk. Kram

  Evelina 2016-07-10 22:34:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!