Katheleen Kye for Shu Uemura

God morgon vänner!

Det är måndag, veckans mest oklara dag. Jag brukar alltid älska måndagar men nu när alla är på semester och Stockholm blir en spökstad så kände jag mig inte lika pepp på måndag. Men jag får prata med er och ska iväg till salongen för kunder så hoppas jag dagen blir bra. Dock så kommer jag jobba till 21.00 ikväll kanske så wish me luck.

Men jag har testat 1 av 3 balsam från Shu Uemura som jag verkligen vill tipsa om. Jag har alltid haft en förkärlek till detta märke för att jag älskar deras design på flaskorna, alla coola samarbeten dom gör med kreativa människor samt produkterna i sig är bra.

IMG_9798

Nu samarbetar dom med spännande och kreativa designen Katheleen Kye som verkligen gjort flaskorna en dröm att ha i badrummet. Dessa tre balsam har funnits ett tag men nu när Kye har gjort en ny design på dom så blir det mer tilltalande tycker jag. Jag har testat ”Moisture Velvet”

 • Det är ett vårdande balsam som tillför fukt till torrt hår. Den innehåller cameliaolja som hjälper till att balansera fukt i hårets fibrer. Under sommaren behöver håret mycket fukt då vi vistas i solen mer.

IMG_9799

Dom andra två är för färgat hår och ett mer återuppbyggande balsam. Jag gillade balsamet jättemycket. Den har en bra konsistens och doftar jättegott. Håret blir lent men utan att tynga. Så vill du ge ditt hår en boost med fukt och få den där lena känslan på håret så är detta balsam något för dig. Dom kostar 200 kr styck och finns hos salonger som säljer Shu Uemura. Jag hittar inte just denna kollektionen på nätet men den bör komma in där också.

 PS: Jag skulle älska att få denna serie i present. Så tänk på det om ni vill köpa en present till någon, hårprodukter är alltid uppskattade just för dom kostar lite mer samt är flaskorna snygga så kommer det bli en toppenpresent. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej för någon vecka sen så gjorde jag ljusa slingor i mitt hår och efter det så blev håret väldigt torrt. Har du något tips på en eller flera bra hårinpackningar?

  Klara 2016-07-11 12:41:40
  Svara
 • Hej Elin!

  Din blogg är grym. Tittar in då och då och får lite inspiration samt tips på hur jag kan tänka kring mitt eget hår och frisyr.

  Jag har precis sparat ut till axellångt hår, färgen är oklar, men min egen hårfärg täcker 1/4 av hela håret, vilket är en brun nyans, resten är typ ljust, honungsblonda toner. Nu till min fråga, jag är redo att göra nåt med denna tråkiga kalufs, men går från att vilja få damma färg som du gjorde på din PT till att vilja bli mörk till att klippa kort till att låta det vara… Ja du hör, helt schizofren! Vad ska en sån här velig människa göra och hur ska jag tänka? Är ibland helt radikal & rakar av ena halvan av huvudet (hos frisören, inte a la Britney) för att i nästa stund ångra mig djupt… Du har säkert stött på såna kunder någon gång, vad tipsar du en sån som mig om då?

  Tack snälla för svar!

  Kram Maja

  Maja 2016-07-11 11:26:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!