Följ med mig två dagar på salongen – VLOGG

God morgon vänner! 

Jag har nog haft dom två mest hektiska dagarna på länge. Jag har flängt runt som en stucken gris och försökt att få ihop livet. Men jag ville verkligen vlogga så jag slog ihop två dagar i ett och ni får följa med till salongen samt hänga med till Vass PR för lite skönhets-update på höstens nyheter. Men en annan sak, jag håller på att boka en resa till Kroatien i september. Jag har varit där en gång tidigare men vill så gärna tillbaka. Ni har verkligen sagt åt mig att ta mig tid för en resa och jag känner att jag behöver ett break.

Det var många som tipsade om Kroatien så tack för det tipset. Jag var i Split sist så det kanske blir något annat ställe, har ni några tips på vart?

Jag hoppas ni tycker om veckans vlogg och har ni några funderingar så är det bara att kommentera. Jag kommer skriva ett separat inlägg om nyheterna från Sephora så ni får full koll på läget. Nu ska jag iväg till salongen för jobb och ikväll så ska jag på födelsedagsmiddag.

Ha en underbar dag mina kära!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • Åh så kul med vlogg:) Du verkar vara en så härlig tjej! Undrar vart dina galet snygga solglasögon du har på dig i vloggen är ifrån? Skulle vara såå tacksam om du ville berätta det:D
  Massor av kramar till dig

  Amanda 2016-07-16 18:57:07
  Svara
 • Vill börja med att du har en otroligt bra blogg! Undrar om du har några bra tips på schampoo för fett hår? Mitt hår blir äckligt redan dagen efter jag har tvättat det. Vill gärna ha sulfat & parabenfritt schampoo men som är bra mot just fett hår!

  Therese 2016-07-16 09:21:09
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   HEJ 😀
   Tack snälla du.
   Men hur ofta schamponerar du håret? Ju oftare du tvättar håret desto mer talg producerar hårbotten och ju fetare blir håret. Men jag skulle rekommendera dig att köpa ett detox-schampo, t.ex Kevin Murphy Detox och sedan börja tvätta håret max två gånger i veckan. Sedan tycker jag en serie som passar ditt hår från Maria Nila eller Pureology skulle passa dig bra. Hör med din frisör vilken serie som passar just ditt hår 🙂
   Lycka till!
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-07-17 20:56:33
   Svara
 • Otroligt

  Therese 2016-07-16 09:16:22
  Svara
 • Älskar när du gör lite längre vloggar! 🙂
  Har du något tips på riktigt återfuktande produkter? Har lite torrare hår och har nu börjat göra en balayage och vill då verkligen ta hand om håret så det inte förstörs helt. Tvättar håret ca 2 ggr/veckan och försöker göra inoackning en utav gångerna. Men skulle vilja ha tips på bra schampo, balsam, inoackning, olja/leave in osv.. Och även någon bra produkt för att behålla den kalla nyansen i längderna

  Evelina 2016-07-15 20:17:18
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Hej Evelina!
   Vad roligt att du tycker det 🙂
   Okej, men jag älskar ”Hydrate” från Pureology. Där har du både schampo, balsam, inpackning samt leave in. Sen är jag besatt av oljan från ORIBE. Sen om du vill bibehålla den kalla tonen på håret så kan du använda silverschampo en gång i veckan (låta schampot sitta i längre) och därefter en inpackning som innehåller violetta pigment. Lycka till nu!
   KRAM Elin

   Elin Johansson 2016-07-17 20:59:02
   Svara
 • Så jäkla snygg du ÄR!

  Malin 2016-07-15 19:23:18
  Svara
 • Någon som vet vad hon använder för kamera när hon fotar sina jobb? ?

  Anna 2016-07-15 18:16:18
  Svara
 • Älskar dina vloggar! Det gör verkligen ingenting om dom blir långa eller ännu längre ? jättekul att hänga med när du filmar! ??

  Milla 2016-07-15 08:53:53
  Svara
 • Jag ser att du har börjat träna och måste bara fråga dig vad tränar du och hur ser dina matvanor ut? Vill så gärna gå ner ett par kilo men lyckas aldrig 🙁

  Nina 2016-07-15 08:12:43
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Ja, jag har ändrat hela mitt liv med kost och träning sedan januari så det har hänt en del 🙂 Det är många som frågar så jag tänkte skriva ett inlägg om det så håll utkik i veckan 🙂 KRAM ELIN

   Elin Johansson 2016-07-17 21:01:08
   Svara
 • Hej Elin! Har följt dig väldigt länge och undrar om du skulle kunna berätta mer om hur du gjorde för att gå ner i vikt? Det syns sån skillnad på dig och jag vill också gå ner i vikt så vill gärna veta hur du bar dig åt 🙂 KRAM

  Lisa 2016-07-15 00:18:55
  Svara
 • Hej! Jag tänkte göra hairtalk och måste ju först gå på en konsultation. Visst är det så att man måste beställa hem håret då? Hur lång tid brukar det ta? 🙂 Mvh Linnea

  Linnea 2016-07-14 22:04:52
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej 🙂
   För att kunna få Hairtalk så måste allt gå igenom din frisör. Hon/han kommer bedöma vilken färg samt längd som passar dig och därefter kommer din frisör sköta resten. Lycka till!
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-07-17 21:02:16
   Svara
 • Åh, jag känner igen mig så mycket i det du säger vid läsning jag är likadan, under en sida har jag hunnit tänka 10 andra tankar och jag minns inte ett skit av vad jag läst. Alla säger ”- Du läser en dålig bok, därför tappar du intresse!”
  Men nej, jag har helt enkelt alldeles för mycket på G hela tiden ;P

  Din vlogg är riktigt kul inte alls lång om du frågar mig, favoriten idag var att få följa med in på salongen när det klipps/färgar och se före, undertiden, efter…och nej jag är ingen sneeky frisör som försöker ta dina knep 😉 jag bara en hårintresserad tös he he.

  Helen 2016-07-14 20:48:25
  Svara
  • Svar på Helens kommentar.

   Haha, jag har verkligen samma problem 😉

   Tack snälla du, roligt att du tycker det.
   KRAMAR

   Elin Johansson 2016-07-17 21:02:55
   Svara
 • Jag vill också tipsa om ön Brac och staden Bol. Brac når du med färja från just Split. Det tar ca 40 minuter. Och ja, stranden Zlatni Rat är underbar! Du har säkert sett den i tidningar m m. Den är oftast med på listor över de tio vackraste stränderna i världen. Bol är en mysig liten stad, och Brac är en fantastisk ö. Jag bodde på Hotel Bluesun Elaphusa och jag kan verkligen rekommendera hotellet. Åkte dit med Apollo. Fritidsresor har också resor till just samma hotell.

  Sandra 2016-07-14 19:32:04
  Svara
 • Någon som vet var det är för låt som spelas? Blev på sjukt bra humör av den 🙂

  Ebba 2016-07-14 14:58:27
  Svara
 • Hej! Har du gjort dig av med några kilon sedan vi sågs sist? Du ser supersmal ut! Vi var i Kroatien nyss i10 dagar, kom hem för en vecka sedan. Vi var först i Trogir en bit utanför Split, sedan på Hwar (bodde i Hwar Town). Båda ställena var helt fantastiska! Urgulliga små ”städer”. När vi var på Hwar gjorde vi också en dagsutflykt till ön Palmizana, ett litet paradis. Ser lite karibiskt ut, fantastiskt vatten! Kan verkligen rekommendera, vill tillbaka!
  Ses nästa vecka, kram!

  Eva-Marie 2016-07-14 14:51:50
  Svara
 • För tre år sedan åkte jag och min sambo (och hela hans familj) till Brac. En ö straxt utanför Kroatiens kust. Det var sååå fint där. Staden vi bodde i heter Bol och det finns en strand/udde där som är världsberömd pga att den ändrar sin form beroende på tidvattnet. Googla på Zlatni Rat. Awesome 😉

  Michaela 2016-07-14 14:38:36
  Svara
 • elin! så fina klipp och kanontrevliga vloggar!!! men du några andra tjejer har änskat få visat skillnaden på en fin form o barnklipp. hur gör man vad ska man säga för att inte gå miste om en fin form? ja fick ett omklipp och då platta frisören håret o klippte rakt av.. har samma längd som tjejen i vloggen men formen blev inte alls lika fin… har väldigt tunt hår så brukar vilja ha de rakt avklippt fär att inte topparna ska bli för tunna… men min man komentera när ja kom hem.. den där klippningen hade vi kunnat gjort hemma.. tips man kan hålla utkik efter??kraam

  em 2016-07-14 14:16:47
  Svara
 • Alltså du är verkligen en duktig frisör. Det måste jag säga. Så kul att följa med dig till salongen. Och vloggen var absolut inte för lång.
  Ha en bra dag!

  Jenjo 2016-07-14 10:51:54 http://jenjo.se
  Svara
 • Jag har aldrig varit där men ska till Zadar i Kroatien i september. Om du googlar på deras nationalpark så får du se hur vackert det är! Men har aldrig varit där så vet inte hur det är överlag. Kram 🙂

  Moa 2016-07-14 09:54:14
  Svara
 • Jag har inget emot långa vloggar, vill aldrig att dina vloggar ska ta slut 🙂 Älskar att få hänga med i din vardag!

  Malin 2016-07-14 08:42:35
  Svara
 • Jag var i Makarska förra året och älskade det! Man hittade en egen liten vik vart man än gick att ligga och sola och bada i det fantastiska havet i och det var en mysig stad att promenera runt i 🙂

  Tina 2016-07-14 08:11:21
  Svara
 • Åk till Makarska! Det är helt underbar! Dock flyger man till Split men sen får man väl åka taxi kanske.. Jag och min familj bilade ner dit 2009 och hyrde då en lägenhet av en svensk kvinna. Hon har ett stort hus med ca 5 lägenheter i och det är ganska hög standard och inte allt för dyrt. Ligger dock uppe bland bergen så att gå ner till stranden är helt ok men kan bli väldigt jobbigt att gå upp. Men utsikten är oslagbar. Kolla in deras sida på Facebook Villa panorama, Makarska : https://www.facebook.com/Villa-Panorama-Makarska-127190073965743/ , HETT TIPS! Sen när man kommer ner till stranden så kan man följa en lång väg till höger och så kommer man till en mycket större strand med mycket mindre folk (finns även strand bar och resturang där) och det är OTROLIGT fint.
  Kram

  Julia 2016-07-14 07:52:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!