En blå blus till ett magiskt hår

Hej fina, underbara ni! 

Tack för all fin respons på senaste vloggen, värmer så mycket i mig. Igår hade jag en jättebra fredag, Annica och Andrea hängde med mig halva dagen på salongen och det var mysigt. På ett sätt är dom mina kollegor för att vi jobbar i samma bransch och dom är alltid så peppande att prata med. Jag färgade Annicas utväxt lite mörkare (ni får se det senare) och det var hög tid för Andrea att fixa sitt hår.

Jag la en mörkare bottenfärg, mötte upp med en Sombre samt ljusade även upp längderna och la en kallare/råare ton på hela håret. Sedan ville jag göra en annan styling på henne – Beach-Waves! 

Ett tips: 

 • Jag fönade hela håret torrt med en rundborste. Sedan lockade jag hela håret med en oval, konformad (locktång). Jag blandade små och stora delar, lockade högt upp samt långt ner på hårstrået så det blir olika texturer på håret. Fixerade med saltvattenspray och sedan separerade jag hela håret med fingrarna bara. Använde lite waxspray för att få ner småhåren.

IMG_0016

Det blir en riktigt snygg sommar styling som blir snyggare ju mer vinden blåser. Men hur snygg är inte denna människa?

IMG_0006

IMG_0013

Som sen lunch så gick vi till mitt stammis sushi ställe som ligger vid Östermalmtorg tunnelbana. Stället heter ”Yume Sushi” och har den bästa sushin i Stockholm (förutom East då). Pröva ”Lätt grillad lax”, den är magisk god.

IMG_0020 IMG_0025

Jag hade en toppendag och hade även en jätte mysig kväll. Hoppas ni får en  underbar lördag så hörs vi lite senare. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • underbart vackra är ni! kan du fråga din kompis vart hon köpt byxorna ifrån? har sökt exakt såna =)

  Johanna 2016-07-22 20:05:58
  Svara
 • Hej Elin, jag brukar inte kommentera här på din blogg men ville bara säga att du ser väldigt pigg ut och jätte snygg! Förstå mig rätt efter att du gjort en förändring med båda kost och träning så ser du mer piggare ut. Jag har en fråga som jag hoppas att du vill svara på och det är händer det någon gång att du inte har någon motivation till träning? Hur gör du då för att motivera dig? Hur gör du för att hålla din kost och träning?

  Ha det bäst Elin 🙂 <3

  Fatima 2016-07-16 16:39:04
  Svara
  • Svar på Fatimas kommentar.

   Tack så mycket för din kommentar 🙂
   Tack snälla, jag känner mig faktiskt mycket piggare och gladare. Det är många som frågar samma sak så jag tänkte göra ett inlägg om just det. Så håll koll i veckan <3
   KRAMAR

   Elin Johansson 2016-07-17 20:53:55
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!