En bok fylld med ansiktsvård från Dr.Jart+

Hej på er! 

Har ni en bra lördag? Jag sitter och jobbar för fullt och ska hinna bli klar till kvällen för då ska jag iväg. I morse fick jag något ryck och ville testa allt pressmaterial jag inte hunnit testa än. Jag testade en ny hårvård, duschkrämer, scrub, hudkrämer och ansiktsvård. Jag färgade brynen, målade tånaglarna och gjorde mig len som en skridskobana. Men på tal om böcker som varit på tapeten denna vecka så vill jag gärna tipsa er om ”The Book Of Masks” från Dr. Jart.

IMG_0028

Det är ett Koreanskt märke som är specialiserade på hudvårdproblem och olika områden. Hela märket känns väldigt modernt och det är lätt att finna någonting ur hela sortimentet som passar just dig. Men jag fick denna bok introducerad för mig så ville jag bara lägga ner den i väskan. Hur smart var min andra tanke?!

IMG_0031

Det som jag älskar är att varje mask har ett speciellt område som man kan välja att fokusera på. Antingen om du vill ge huden extra fukt, jämna ut fina linjer, ge kindbenen en extra boost eller känna dig piggare under ögonen.

IMG_0038

Jag testade ”Soothing Hydra Solution” som är en mask som ger maximal fukt till huden – kände jag behövde det nu. Jag har testat många ”Sheet Mask” som det heter och oftast fastnar inte om på huden. Den faller av när man går och sitter inte perfekt på huden vilket gör att jag tröttnar och slänger den.

MEN: 
Denna rackare satt som ett korvskinn och det var lätt att trycka fast den i ansiktet. Det kändes verkligen som ett extra lager skinn på huden, så coolt. Den är rätt blöt vilket jag tycker är bra.

IMG_0042

Ni ser ju, som ett korvskinn. Jag satt i 15 minuter med den och sedan läste jag lite på nätet om andra som använt denna att man ska trycka in det överflödiga serumet för maximal återfuktning. Dock så kanske jag skulle ha valt en annan mask just idag för nu känner jag mig riktigt ”fuktig” i huden. Så till er som vill testa denna, gör det på kvällen innan läggdags – inte när man ska sminka på sig till kvällen.

Jag är sjukt nöjd och ser fram emot att testa dom andra i boken. Men varje mask finns att köpa separat också så när jag har ”läst” (dåligt skämt) ut boken så kommer jag köpa nya separat och sätta in dom i boken igen.

Hela serien säljs exklusivt på Sephora och varje mask kostar ca 60 kr och hela boken kostar ca 400 kr. Vill ni läsa mer om själva märket så kan ni klicka HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!