Röd kavaj och platinum hår

GOD MORGON VÄNNER!

Det är söndag, jag hade en jättetrevlig kväll igår. Men ni som såg min vlogg vet att min fina kund Johanna besökte mig på salongen. Hon lyckas alltid komma till mig när jag vloggar, det tackar vi för. Jag tycker det är så roligt att göra Johannas hår. Hon har ett tacksamt hår att jobba med och det finns ingen som passar så bra i en bob som hon.

IMG_9978

Många frågar mig hur jag får henne så naturligt ljus och jag packar hela håret med folieslingor. Inget hår emellan och blandar tunna och ljusa slingor i olika riktningar. Jag har aldrig varit positiv helblondering, jag tycker det blir onaturligt, svårt att kontrollera under färgningens gång samt det är enormt slitsamt för håret. Jag vill ha stenkoll och därför målar eller slingar jag håret mycket hellre. Det går hur bra som helst att få ett helblonderat hår med hjälp av slingor. Men det tar tid och man måste vara extra noga bara.

IMG_9974

Jag klipper oftast en lite framåtlutad bob, en minimal uppklippning samt försöker alltid få lite tyngd på toppen. Det som hjälper mig mycket att få den kalla, platinum-färgade blonda tonen är att Johanna redan ligger på en 9-10:a i ljushelsläge samt hennes egna ton på håret är extremt kall.

IMG_9976

Sen kan hon matcha håret med kläderna helt perfekt. Den blåa blusen känner ni igen? Sen en kall röd kavaj denna gång, helt kär.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Men åh vad snygg hon är i den frisyren och nyansen ? Dör lite ??

    Milla 2016-07-18 21:27:52
    Svara
  • Men, hallå, allvarligt! Kan vi prata om jeansen i senaste vloggen: dag två? Så jävlas snygga! Jag för lite här framför min dator! Vart är de från? Kram från Skåne!

    Sofia 2016-07-17 19:35:20
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!