Så fyller jag i min bryn med hjälp av KA-BROW

God morgon vänner! 

Allt bra med er? Jag sitter med en kopp kaffe och ska bege mig till salongen för en heldag med kunder. Sen ikväll ska jag hämta Torsten, jag har inte träffat honom på en vecka så jag längtar ihjäl mig. Men jag har fått mycket kommentarer på senaste tiden på mina bryn och när jag var hos Felicia på Benefit Brow Bar så köpte jag med mig hem lite nyheter från Benefit. Så därför tänkte jag visa hur jag gör. Jag använder: 

brow2

 1. Benefit – ka-BROW!
  – Det är en creme-gel color som ersätter min ”Pomade” från Anastasia Beverly Hills. Denna är mycket lättare att få naturlig och den blir inte lika ”hård” som jag tycker den andra blir. Det som jag också tycker om är att penseln är i själva tuben. Jag har färgen 2.
 2. Benefit – Gimme Brow Volumizing Fiber Gel
  – Denna rackare har jag varit förlovad med länge. Jag skulle inte kunna leva utan den. Det är en fiber-gel som ger färg så dom minsta ljusa stråna får färg på sig. Den ger en liten stadga men inte tillräckligt tycker jag.
 3. Benefit – Ready, Set, Brow! 24-Hour Setting Gel
  – Här kommer vi till kungen av ”sitta hela dagen”. Det är en genomskinlig gel som gör att brynen håller sig på plats – forever.

brow

IMG_0063

Här har jag endast fyllt i ena brynet!

IMG_0074

BÅDA.

Allt finns att köpa på Sephora. 

IMG_0078

IMG_0137

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Stort tack för en superblogg! Läst den i flera år och den blir bara bättre och bättre?????? vilket läppstift använder du på sista bilden? Galet snyggt!

  Linda 2016-07-19 21:37:09
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Men gulle, tack snälla – gud vad glad jag blir.
   Jag använder ”Posie K” från Kyle Cosmetics.
   Kramar

   Elin Johansson 2016-07-21 15:31:18
   Svara
 • Fint!! Har du fyllt på med botox i pannan och runt ögonen igen?

  Sara 2016-07-18 23:57:32
  Svara
 • såååå fina bryn!! kan säga dina bryn inspirerade mig o spara/odla ut mina!!! har närat dom med oljor och färgat på de sätt du beskriver och år sååå mkt finare. fråga! har många strån som är heeelt ostyriga växer neråt och åt fel håll.. är nån av browgelen tillräckligt bra för att forma dom rätt? testat med browwax men tycker de blir kladdigt?

  em 2016-07-18 19:59:51
  Svara
 • Hej o tack för bästa bloggen!!
  Du verkar ha så mkt energi, kan du inte skriva lite om din kost, om du tar några tillskott/ träning osv. Lite hälsotips :)) jag blir jämnt sjuk o känner mig sååå trött trots ändå ganska hälsosam!

  Charlie 2016-07-18 14:30:32
  Svara
 • Gud va du är snygg. Kan inte du berätta om höstens hårmode?

  Bibi 2016-07-18 13:04:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!