Living Proof – Restore

Hej vänner! 

Som jag nämnde i helgen så testade jag en ny hårvårdserie, denna gång var det Living Proof – Resore som stod på menyn. Denna serie är till för dig som vill ”börja om”, precis som namnet. Serien lämpar sig bäst till torra och skadade hår. Men anledningen till att jag inte kallar detta schampo för ”detox” är för att den har en uppbyggande effekt. Den skonsamt rengör håret, återfuktar och rensar håret på smuts och olja utan att torka ut. När jag först läste beskrivningen blev jag lite fundersam, antingen eller kan jag känna? Men den ska alltså ha en rengörande men uppbyggande effekt på håret.

IMG_0177

Jag kände inget djuprengörande av mitt hår när jag använde schampot. Men eftersom det är en skonsam rengöring så kan det vara anledningen. Men jag måste säga att jag älskade konsistensen, doften och håret blev luftigt rent. Ni vet ”frisör-rent” känslan? Jag schamponerade håret två gånger och sedan lät jag balsamet sitta i ca 3-5 minuter.

Det största pluset är att hela serien är färgbevarande vilket är sällsynt i dessa typer av produkter. Men jag kommer fortsätta använda produkterna och återkommer om jag känner någon skillnad framöver.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Är dessa likt oljan också sulfat- och silikonfria?

  Ps. Tack för världens bästa blogg!
  Kram

  Gullan 2016-07-30 12:11:53
  Svara
 • Hej Elin! Tycker din blogg är sååå bra, älskar själv smink och hår och tycker din blogg är sån bra blandning mellan båda 😀 Jag har en fråga som jag hoppas att du kanske har tid att svara på!
  Jag och min sambo har flyttat ut tillsätt ett hus på landet som vi hyr, och här har de såklart egen brunn vilket gjort mitt blonda hår grönt! Har ÄNTLIGEN fått vår hyresvärd att sätta in ett filter och det gröna är borta! MEN mitt hår är så himla torrt och frissigt! Vad ska jag använda mig av för produkter som kan hjälpa?! Har idag Maria Nilas repair serie men upplever att mitt håt blir jätte fett av det :/ har hört att redken extreme cat serien ska vara bra! Men är sugen på att testa Kevin murfys eller Davines! Vad tror du? Kram kram

  Emma 2016-07-21 22:16:24
  Svara
 • Hej! Jag tänkte bara höra med dig om en sak. Om man har helt ofärgat hår, är det ändå bra att ha ett schampoo som bevarar färgen? Eller har det ingen betydelse. Jag har ett typiskt skandinaviskt hår och älskar min hårfärg men vet inte vad jag ska ha för produkter.. Hoppad du kan svara mig och jag måste bara säga att du är en av dom starkaste kvinnorna här ute i bloggvärlden och du hjälper mååånga unga tjejer rörande allt! You go girl!

  Ellenor 2016-07-19 16:25:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!