Tips på bröllopsfrisyrer för kort hår

Hej vänner! 

Hoppas ni mår bra. Jag satt och kollade runt på olika bröllopsidor (fråga mig inte varför). Men då slog det mig att varenda modell har långt hår?! Det fick mig att försöka finna inspiration till frisyrer man kan bära på ett bröllop – fast för dom som har lite kortare hår. När jag säger korthåriga menar jag från axlar och uppåt. Nu förtiden har trenderna ändrats och dom som har långa hår vill gärna sätta upp håret – jag vill gärna att karln man gifter sig med inte ska fastna i en hårslinga eller behöva fundera vem som gömmer sig under allt hår.

11

Bild: Instagram / heatherchapmanhair & Instagram / mackenseyalexander

Hårsmycken är alltid ett vinnande koncept när man inte har så stor mängd hår. Det drar till sig blicken och kan få den enklaste frisyren att se smashing ut. En låg, messy chignon är alltid ett säkert kort och har du ännu kortare hår (t.h) så räcker det oftast med att locka luggen så är dagen räddad.

12

Att sätta upp håret slarvigt i knutar är så snyggt. Sen bilden till höger tror jag dom har flätat en vanlig fläta som sedan vänts inåt. Mycket tupering för fyllighet är ett måste.

15

Bild: Instagram / gen_chignon_urbain & Instagram / riawnacapri

Om man inte har så pass mycket hår som räcker till en ”bun” – varför inte smycka till den? Alltså jag tyckte denna frisyr var smart (t.v). Flätor, vågigt hår och blommor fungerar alltid (t.h).

16

Bild: Pophaircuts 

Det som är smart med en bun är att man kan fejka rätt mycket. Det går att baka in utfyllnader samt löshår för att få den där snygga flätade frisyren. Krävs lite jobb men det är så snyggt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Vilken bra blogg du driver! Har bara en undran, du ”råkar” inte möjligtvis känna till en bra frisör i Malmö-området som du kan rekommendera?

    Karolina 2016-07-21 00:49:21
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!