Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Så stylar du ”Slarviga lockar”

HAJSAN! 

Kollade ni in Filip på Instagram föresten? Men vet ni, jag kollade in Annicas blogg igår (var ju hennes födelsedag, om ni glömt att gratta). Men hon visade så bra hur hon stylar sitt hår. Så därför tänkte jag tipsa er om att kika in hos henne, ni finner inlägget HÄR.

P7210074 P7210062

Annica använder en locktång från ghd som jag nästan använder varje dag på salongen. Den är både oval och konformad och ger dom snyggaste strand-lockarna, HÄR. (ad-link)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Elin,
  Du skrev nyligen i ett inlägg om glanstoning och jag blev nyfiken eftersom jag har ett ofärgat hår som jag är nöjd med och därmed inte vill gör någon färg förändring men däremot gärna framhäva min naturliga färg. Jag undrar om du i ett inlägg skulle kunna visa bilder på resultat av glanstoning och eventuellt skriva mer om det.
  Ha det fint!
  Carolina

  Carolina 2016-07-22 22:14:29
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!