En av dom bästa hårinpackningarna jag har testat

God morgon vänner! 

Jag kom på igår när jag tvättade håret att jag har glömt att tipsa er om en hårinpackning som jag haft hemma länge. Jag blev nästan lite förbannad på mig själv för denna inpackning kan vara en av dom bästa jag har använt.

Hur kan jag ha missat att tipsa er om denna?

IMG_0183

Oribe – Beautiful Color Masque 599 kr

Detta mina vänner är en hårinpackning för dig som har färgat hår, problem med frizz samt om du ska vara i solen mycket i sommar. Den innehåller UV-skydd vilket jag tycker är genialiskt. Den innehåller inte parabener eller natriumklorid samt skyddar mot väder och vind.

Det som jag tänker på när jag testar en ny inpackning är först konsistensen. Jag vill inte att en inpackning ska vara tunn och ”rinnig”, den ska innehålla så lite vatten som möjligt tycker jag.

 • Det jag älskar med denna inpackning är förpackningen. En magiskt vacker burk som ger en lyxig känsla av hudvårds-burkar. Tänk lite Chanel hudvård så hänger ni med. 
 • Den är tjock i konsistensen, alltså väldigt tjock.
 • Den doftar så gott.
 • Sen blir håret lent, mjukt men tynger inte ner håret.

IMG_0185

Jag lät den sitta i håret ca 20 minuter och jag undvek att ha inpackningen i hårbotten (pga mina Hairtalk fästen). Men jag kan varmt rekommendera denna hårinpackning. Jag tycker den passar alla hårtyper och perfekt för dig som är färgad mörkhårig, ditt hår kommer få en helt annan glans.

IMG_0186

Den ligger lite högre i pris men använder man hårinpackning 1 gång i veckan så kommer den räcka länge. Hett tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Har du testat macadamia natural oil deep repair masque? Det är min absoluta favorit, skulle vara kul att höra vad du tycker om den 😀

  Frida 2016-07-24 21:57:17
  Svara
 • Ska man ha i inpackning i hårbotten? Jag har fått för miog att som med balsam att man inte ska ha det i botten för då blir det fett, men då ska mna ha i inpackningen i bottnen då alltså? :)kram!

  JOhanna 2016-07-24 07:50:34
  Svara
 • Kan du inte tipsa om hårinpackningar för oss fattiga studenter?
  Tack för en fantastiskt bra blogg ?

  Frida 2016-07-23 17:57:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!