Tips på hårfärg efter sommaren

HEJ!

Ni som följer mig på Instagram (StyleElin) vet att jag la ut en magisk bild på en djup, guldig hårfärg förra veckan. Jag tänker att efter sommaren när dom blekta sommarhåren redan har blivit lite solblekta och fått en ljusgul nyans av solen så kan vi väl utnyttja situationen?

Vi är oftast solbrända och då passar det perfekt att välja att färga håret i en djupare, bronsig, blond nyans.

IMG_2645

Om vi pratar hösten så är det alltid mycket mer pigment och djup i hårfärgerna och det är många som vill förändra någonting med sig själva. Om man inte vill gå mycket mörkare så brukar jag alltid rekommendera att ändra nyans.

IMG_2644

Jag blev helt kär i denna hårfärg. En mörkare, guldig grund men med ljusa/beiga slingor. Har ni en ljusbrun hårfärg så passar det perfekt att måla några ljusa delar i håret och sedan lägga en guldig nyans över.

Helt rätt i höst och jag är sugen själv!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej fina du! Kan du förklara för mig vad färgning med två färger är? Vad innebär det? Kan man liksom få en slags skiftning i det som i Ombre eller blir det liksom som ett sträck, haha? Och när det står såhär ”färga med två färger” , kan man ta typ en färg plus typ slingor eller är det en helt annan sak?

  Hanna 2016-07-27 10:52:58 http://Nouw.com/hannansen
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna!
   Ja men absolut.
   När man gör en omber-färgning så använder man flera färger som ska smärta ihop med varandra. I vissa fall använder jag tre skålar med färg för att blanda ihop olika nyanser med kontraster. Sedan alltid en färg i schamponeringen som blendar ihop nyanserna 🙂 Det är lite komplicerat men din frisör ska ha koll på detta. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-07-28 21:24:38
   Svara
 • Heeelp me Elin!! Har naturligt rätt så mörkbrunt hår, som jag har färgat med mörkare färg så att det nästan är svart nu. Och jag börjar tröttna så då det börjat se så ”dassigt” ut, liksom lite gråaktigt och usch.. Vill ha en mer röd ton på mitt hår då jag vet att jag passar i det bäst. Men dom frisörer jag gått till säger bara att mitt hår är för mörkt och att det inte går att göra något. Har du något tips?! Vill ha glansigt hår igen med en fin djup färg och inget halvdant mörkbrunt/svart… 🙁

  Lina 2016-07-25 20:57:58
  Svara
 • Heja guld! /annan frisör

  Ida 2016-07-25 20:30:50
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!