Så vårdar du ett torrt och frizzigt hår

IMG_0214

Hej vänner! 

Hur mår ni? Jag mår som ett barn på julafton – ikväll ska äntligen få gå på Beyoncé!!!! Jag sitter här och jobbar så tangenterna smattrar kan jag lova. Men jag har testat en ny olja som jag vill tipsa er om. Det var längesedan jag testade en olja som tilltalade mig. Sist var det oljan från Oribe som jag blev kär i.

LIVING PROOF NO FRIZZ NOURISHING OIL 299kr

Denna olja är egentligen till för dom lite grövre, frizziga och burriga håren men jag tycker faktiskt att alla kan använda den. Allt handlar om hur mycket samt ofta man använder en olja. Den är sulfat och silikonfri vilket jag tycker om.

IMG_0214

Jag har använt denna några gånger och håret blir verkligen lent. Jag applicerar den i handdukstorkat hår samt fönar in den i håret med en paddelborste. Jag vet inte om det är kombinationen, värme och olja som gör håret mjukt och mindre frizz men den fungerar. Den doftar gott och jag smörjer även in längderna på kvällen innan jag ska sova. Den passar jättebra till dig som har färgat hår och jag tycker den absorberas in i håret snabbt.

Kan varmt rekommendera denna olja till alla som vill vårda sitt hår lite extra. Jag brukar också blanda inpackning och olja i duschen. Ta inpackning i handen, pumpa ner 2-3 pump i handen – rör runt med fingret och sedan applicera på längder och gå uppåt. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Elin du är så fin i håret men har du lagt en mörk botten och sen kalla längder
  Typ en kall 4 i botten och askiga längder
  Snälla svara är du gullig har frågat flera gånger . Mvh Anna ?

  Anna molitor griberg 2016-07-31 12:49:08
  Svara
  • Svar på Anna molitor gribergs kommentar.

   Hej Anna!
   Tack snälla 🙂
   Jag har en mörkare botten, ca 6/7. Sedan har jag blekta längder som är infärgade i en kall beige ton. Jag använder silverschampo och silverinpackning en gång i veckan för att hålla färgen snygg.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-07-31 14:18:14
   Svara
 • Är oljan genomskinlig? Låter som att den ska passa mig men är rädd att håret blir gult fort om den inte är genomskinlig 🙂
  Kram!

  Jennifer 2016-07-26 22:47:42
  Svara
 • Hej, vet att du inte tar emot nya kunder så jag undrar om du kan tipsa om några andra frisörer i Sthlm som du tycker är bra! Tack på förhand och tack för en bra blogg 🙂 kram

  Saga 2016-07-26 17:29:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!