Kontraster – Lob – 5kg lättare

GOD MORGON! 

Hur mår ni idag? Jag kom på igår att jag inte vloggat på ett tag. Jag jobbar lite sporadiskt på salongen just nu, min ”så kallade semester”. Är på salongen lite mindre samt försöker hitta på normala saker så därför uppdateras det inte som vanligt. Jag är en enorm rutinmänniska och sedan jag blev singel så är ingen dag sig lik. Vet inte om jag ska se det positivt? Jag behöver nog bli lite mer spontan.

Men jag vill verkligen visa er min fina kund Linnéa. Hon har topp 3 det tjockaste håret bland mina kunder och jag förstår att hon tycker det är jobbigt.

 • Vi pratade lite om det, är det okej att klaga om man har för tjockt hår? Det är mer vanligt att klaga om man är tunt/fint hår men är det lika okej om det är tvärtom? – 

Men vi bestämde oss för att klippa av hennes hår. Det sura är att jag glömde ta en före-bild men ni får se resultatet (det viktigaste).

IMG_0219

Jag kan säga att Linnéa blev fem kilo lättare och jag hade hår överallt. Jag klippte en lob och färgade en råare, kallare ombre med mycket kontraster. Jag älskar verkligen en riktigt mörk botten som övergår i ljusare och ljusare längder. En kall, beige ton på hela håret och långa längder fram – damn.

IMG_0225

Sen tycker jag det är så sjukt snyggt att lägga en lob i snedbena för då träder det mörka fram mycket mer. Jag hoppas denna ton på dom sommarblekta håren kommer bli höstens blonda – hoppas. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag själv har väldigt tjockt hår, jag är dock så van och tror typ att alla har lika hår som mig, men de får jag klargjort rätt ofta av folk som tar i det att så inte är fallet haha. Men iallafall, jag tycker absolut att man får klaga, men då kanske mest ”för stunden klaga” typ att det är extremt varmt såhär på sommaren tillexempel. För ett tjockt hår är egentligen ganska lätt att fixa så att det blir luftigare osv, men att få ett tunt hår tjockt och svalligt är bla betydligt dyrare och omständigare. Sen är tjocka hår extremt jobbiga att styla istället jämfört med ett lättare hår men just för mig är det inte ett problem förutom att de tar år att torka osv men mer än så gör jag inte med mitt hår. En gång i tiden hatade jag mitt hår, nu embrace’ar jag och älskar mitt hår så mycket och din blogg gör att mitt intresse för hår håller i sig och växer sig starkare för varje dag!

  Ulrika 2016-07-30 22:25:36
  Svara
 • Så vill jag ha mitt hår i höst, så himla snyggt! Vad säger jag till min frisör när jag vill ha den här färgen? 🙂

  Lina 2016-07-29 22:37:58
  Svara
 • Herregud vad snyggt! Både tjejen och håret! Wow, det är sånt här hår och färg som lockar en till att klippa av håret, men vet med mig att jag hade ångrat mig haha.

  Giulia 2016-07-29 14:05:17
  Svara
 • Så snyggt!!!

  ina 2016-07-29 12:03:03 http://fyrtiotaggare.com
  Svara
 • Hej Elin! Vet att du för ett tag sen nämnde att du slutat använda Olaplex när du färgar håret på dina kunder! Skulle du inte kunna skriva en recension av Olaplex och varför du inte använder det längre? Har själv lite dubbla känslor inför denna produkt så din åsikt kring den hade varit väldigt spännande! Kram Annie

  Annie 2016-07-29 10:36:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!