Vem behöver inte ett bra solpuder?

HAJSAN! 

Vet ni, jag har testat ett nytt solpuder. Det kanske inte är värsta grejen men jag tycker det är så svårt att finna ett snyggt solpuder. Antingen är dom för orangea, glittiga eller försvinner på två sek. Kom ni ihåg när man var mindre, då vi krigade för att då den där perfekt nyansen utav Isadora’s solpuder? När jag ser gamla bilder på mig själv så känner jag lite:

 • ”Varför sa ingen någonting?” 

Sen när jag kollar på mina vänner så ser dom exakt lika ut, haha. Men hur som helst, känner i igen er så berätta gärna er värsta sol-puder-story?! Så kan vi skratta tillsammans.

IMG_0229

I ett pressutskick fann jag denna rackare. Det är Sephoras egna märke och just denna är en ”limited edition”. Jag vet inte om det finns olika nyanser men på baksidan står det ”5329B” om ni är sugna.

IMG_0235

IMG_0238

Den ger en pudrig känsla men blir en perfekt nyans. Efter mina fadäser i ungdomens år så är jag mycket sparsam med solpuder men jag tycker den ger en snygg, varm ton (utan att bli orange).

TIPS: 
Jag brukar använda Kat Von D – Shade + Light Face Contour Palette och sedan ”blenda” ut allt med solpuder. Det blir så snyggt för att contouring-paletten är kalla toner och solpuder är oftast mer pigmenterade – så snyggt tillsammans. 

IMG_0240

Det framgick inte hur mycket den kostar tyvärr men jag tror inte den kostar en stor peng.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag har ingen solpudershistoria, däremot en BUSHISTORIA. Öh maj gad. Min frisör sålde på mig en BUSspray en gång. Hon berättade att hon ”duschade” ansiktet med den varje morgon. Vem gör inte samma sak? Jo jag..varenda jävla morgon. Jag var helt förblindad. Nu när jag ser kort från den (korta) tiden så dör jag..mitt ansikte var typ brungrått. Alltså jag såg riktigt skitig ut. Folk sa till mig men jag tyckte jag såg blek ut. Haha. Jag är glad att jag inte köpte en till flaska efter det fy farao.

  Annso 2016-07-31 21:55:55
  Svara
 • Hahaha, allstå. Solpuder var min värsta fiende i tonåren! 😀 tack gud att jag inte har några bilder på det, men jag hade köpt ett puder, eller det stod det på paketet åtminstone trodde jag. Och det var såååå brunt, och så smor jag det på hela facet….. Inte fan vet jag hur jag kunde gå runt med det i hela ansiktet i skolan. Som tur fattade jag efter nån dag att nehe, bajsfärgat face är inte min grej hahahaha.. Idag är jag extra noggran med vad för slag bronzers jag använder 😀

  Cecilia 2016-07-30 17:05:19
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!