Nytt hår från Hairtalk Extensions

Hej underbara ni! 

Hur mår ni idag? Alltså jag längtar till hösten nu. Nu är jag trött på värme och att folk är borta hela tiden. Det är så mycket som händer på hösten och för min del kommer det hända enormt mycket. Men i måndags var jag hos Emelie på Hairtalk för att färga och sätta om mitt hår.

Gud vad jag tycker om den människan, Emelie. Sen att hon gör mitt hår så fint är en enorm bonus. Jag valde att mörka ner min bottenfärg rätt mycket, jag måste ha kontraster. När jag är hel-blond så ser jag ut som 15 år och ingenting går ihop. Emelie slingade även mer ljusa slingor mot ansiktet och blendade ut ombren.

IMG_0333

Emelie blandade även in lite mörkblondare delar för att blanda upp det ljusa mer. Vilka färger som användes kommer längre ner.

IMG_0313

Varje gång jag tar ut löshåret så är mitt hår längre och starkare varje gång. Egentligen behöver jag inget löshår men jag använder det mer som en styling. Jag behöver fixa det en gång och sedan håller stylingen tills jag tvättar det nästa gång. Sen som jag sagt förr, mitt hår lite min grej – jag kan inte se trött ut i håret. Men det känns väldigt bra att mitt hår därunder mår bra.

IMG_0307

Jag är så glad att vi blandade upp det blonda lite. Helheten är att jag är blond men det blir en helt annan dimension. Jag har 40cm, fem paket och färgerna: 613/18, 613, 25 & 20 samt är dom doppade i colorplus (regular+brown + regular).

IMG_0325

Sen var jag förbi Valerie i Mood Gallerian och köpte med mig denna magiska blus. Hur mycket älskar man inte färgen? Nu ska jag kuta till salongen, snart är det helg också 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Hej Elin, fint ditt hår blev 🙂
  Jag har en fråga om torrschampo. Hur många gånger kan man använda det mellan tvättningarna? Läste en artikel att man kan börja tappa hår osv om man använder för mycket.. Ibland tar jag torrschampo dag tre och tvättar det dag fyra ibland fem. Sätter ofta upp håret de sista dagarna.
  Kram

  Lina 2016-08-05 14:20:53
  Svara
 • Jätte snygg blus! Varifrån är den?

  Hanan 2016-08-05 12:55:28
  Svara
 • Wow vilken snygg tröja! Varifrån är den? :*

  Matilda 2016-08-05 12:12:53
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag har följt din blogg ett tag och jag älskar den! Jag änvänder också hairtalk och har gjort det snart 1år men du nämner att du bara behöver styla det en gång tills du tvättar de, hur gör du då? För när jag stylarhåret så håller det sig tills jag ska sova, då jag gör en fläta. Vilket resulterar att jag får locka/platta om det morgonen efter. Skulle vara väldigt tacksam för tips 🙂
  Kram Amanda

  Amanda 2016-08-05 09:59:58
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda!
   Åh, gud vad glad jag blir – tack snälla <3
   Jag sover inte med fläta, jag lägger upp håret ovanför kudden så jag inte sover PÅ håret. Jag behöver ibland locka till luggen och frampartiet på morgonen men annars håller det sig. Det har också att göra med hur man sover, om man svettas mycket eller rör på sig mycket.
   Kramar

   Elin Johansson 2016-08-06 12:17:38
   Svara
 • Hej Elin! Sjukt vilken bra blogg detta är! Har precis hittat den genom youtube och tittar igenom alla videos du har där. Jag undrar om du har tips på andra frisörer i Stockholm som du kan rekommendera. Är nämligen nyinflyttad och skulle behöva komma till någon som kan ta hand om mitt lockiga hår. Fortsätt med det du gör! Love IT!!!

  Anna 2016-08-04 19:29:59
  Svara
 • Hej! Fint hår! Vilken fastsättning har du? Jag tycker att lim förstörde håret väldigt mycket, och tejp syns när man har håret uppsatt. Har du bättre förslag?
  Sen undrar jag också hur man behåller lockarna på natten. (Har samma problem utan förlängningar). Du har sagt att du aldrig har fastsatt ditt hår på natten, men mitt ser ut som ett kråkbo på morgonen ifall jag har det löst, och har jag det i en fläta blir det såna ”flätvågor” och lockarna försvinner. Tacksam för svar 🙂

  Emma 2016-08-04 14:06:23
  Svara
 • Hej Elin! Jag måste bara berömma dig färdigt fantastiska arbete och för att du inspirerar. Sen undrar jag om du har möjlighet att göra ett inlägg med moderna bal/fest/brudfrisyrer? Lite Alicia Vikander? Ska nämligen på en stor bal i Augusti (och det är nog fler än jag dom är nyfikna inför höstens baler/sittningar med universitet mm.) Skulle vara kul att få lite tips på modernare uppsättningar då de flesta tutorials är lite gammeldagsa (även om det är fint också)… Man kanske kan mordenisera de gamla lite eller något? Du är ju proffset. Kramar

  Ebba 2016-08-04 10:32:34
  Svara
 • Så så snygg och snyggt!!!
  Beundrar dig och ditt artisteri 🙂
  Hoppas någon få bli kund.

  Ha det bra! 😀

  Helena 2016-08-04 10:32:21
  Svara
 • Hej!

  Så fin du är!! 🙂
  Jag har äntligen bestämt mig för att prova på Hairtalk och jag längtar sååååå! Men ville fråga dig hur många gånger man kan sätta om håret? Har läst lite olika och min frissa sa att de kunde användas mycket längre än jag läst..

  Ha en finvecka! Kram!

  Susann 2016-08-04 08:46:01
  Svara
  • Svar på Susanns kommentar.

   Hej 🙂
   Tusen tack.
   Åh, grattis – välkommen till Hairtalk familjen.
   Det beror lite på hur du tar hand om håret. Men du kan sätta om samma hår ca 4-6 gånger – eller mer. Jag vet inte men det går att använda samma hår länge, frisören kan också fräscha upp löshåret så det känns fräschare var 3-4 gång.
   Lycka till och jag hoppas du blir nöjd med ditt hår. KRAM

   Elin Johansson 2016-08-06 12:14:40
   Svara
 • Jättefint verkligen! Vet du om man kan boka tid hos Emelie på W lounge för klipp och färg? Jag hittar inte hennes namn på online bokningen. Jag väntar spänt på din nästa vlogg 🙂 Kram

  Emma 2016-08-04 08:34:10
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Tack snälla 🙂
   Ja men det tror jag. Ring till salongen annars så hjälper dom dig. Kram

   Elin Johansson 2016-08-06 12:15:05
   Svara
 • Har använt Hairtalk extensions i ett par år nu (haft både keratin o microringar innan). Jag älskar denna typ av extensions, o hårkvaliten är så bra. MEN, varje sommar missfärgas det i någon orange nyans! Jag har från början en mörk o en ljusare färg på slingorna i ganska kall nyans. Jag badar INTE i pool eller i havet (badkruka) ligger inte timmar på stranden med håret utslaget runt mig. Jag solar ibland korta stunder på altanen med en fläta bakom ryggen. Solar jag rygg lägger jag en handduk över hela håret. Jag använder Joico blåa fuktgivande schampo o balsam, en leave in/värmeskydd helt klar lotion från Tigi. Lockar jag håret använder jag Joico guldserie heat protection hårspray. bara bra produkter. ÄNDÅ får håret den här hemska orange/aprikos nyansen så fort solen visar sig. Det blir något bättre med silvershampo, men så fort det är en solig dag (räcker att vara utomhus i solen typ) blir det orange igen. Jag har inte egen brunn utan kommunalt vatten. Jag har haft alla möjliga sorters extensions under åren på somrarna, detta har inte hänt med något annat hår. Snälla kan du säga vad du tror det beror på?? Vill inte byta till annat märke då jag verkligen gillar Hairtalk

  Fia 2016-08-04 07:57:38
  Svara
  • Svar på Fias kommentar.

   hejsan
   detta kan helt enkelt bero på att du använder produkter som öppnar fjällskiktet på håret och sedan lämnar det öppet.
   hairtalk är äkta hår men som är behandlat för att vi ska kunna få våra nordiska nyanser. att håret blir orange beror på att fuktbalansen i håret inte upprätt hålls. Vi har ju våra egna produkter som vi rekomenderar och då blir inte håret orange . men en enkel lösning på ditt problem är att blanda vatten och citronsyra och doppa håret där tills de oranga har försvunnit. sedan skulle jag rekomendera att du använder dig av våra produkter i framtiden 🙂

   louise 2016-08-05 11:31:03
   Svara
   • Svar på louises kommentar.

    Tack Louise! Vad snällt att du svarade! Jo, jag vet att ni vill man använder bara era produkter. Men ingen av frisörerna jag gjort Hairtalk hos har varken skickat med era produkter eller tyckt att det behövs! Jag tänkte prova att fråga Elin då använder en sån himla massa olika produkter på sina extensions. Konstigt hennes ej blivit missfärgat!? Jag tror det är som du säger, i mitt fall denna gång tror jag det är Joicos heat protection spray. Det är vad jag tror vårdande proteinprodukter som har en tendens att göra håret lite poröst, som gör att håret missfärgas. Är inte säker men tror det. Denna spray har visserligen värmeskydd som är bra, men håret blir lite torrt av det. Tyvärr för håret får fina hållbara lockar av den. Ska absolut testa citronsyra, och den köra på era produkter. tack igen!

    Fia 2016-08-05 22:16:24
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!