Har ni testat torrschampo-pasta?

Hej på er!

Hur mår ni? Det är helt okej med mig. Jag har nog inte sovit såhär länge på hur länge som helst. Mitt största problem är att jag inte kan slappna av, jag kan inte somna som en normal människa. Om ni har några välbehövliga tips så får ni gärna tipsa mig om dom. Jag vet att jag kanske inte lever ett vanligt liv men jag trodde att när jag blev äldre så trodde jag att det skulle bli bättre. Men det går inte så bra…

Hur som helst, jag har testat en ny produkt som jag skulle vilja ta upp med er. Jag har testat olika ”pastor” som ska gnuggas in i hårbotten tidigare men då har det oftast varit för volym. Men nu har jag testat en pasta som ska fungera som ett torrschampo.

IMG_0358 IMG_0357

Denna är från R+Co och heter ”Dry Schampo Paste” och man ska gnugga en liten mängd på fingertopparna och sedan massera in i hårbotten. 

 • Först och främst så är det alltid läskigt att gnugga in kräm i hårbotten för det är vi manipulerade med att då blir håret fett. Men sen var konsistensen väldigt grynig och mina händer blev korniga på något sätt.
 • Sen tycker jag inte håret blev fräschare som jag tycker det ska bli av en produkt som utger sig för att kalla sig torrschampo.
 • Pastan ska också ge en liten strävhet (volym) men jag tyckte mest håret blev lite fett istället. Då ska jag flika in med att absolut inte tog mycket av produkten.

pasta

Ni ser att det gav absolut ingen effekt alls. Nu har jag inte tagit bilden i exakt samma ljus så vi ska inte förvillas av det. Så från mig till er, satsa inte på denna produkt. Det är svårt med torrschampo som kommer i krämform tyvärr, jag tycker torrschampo ska vara i lätt sprayform och känslan ska ge en lätthet och absorbera talg på en gång.

Men hoppas ni får en underbar lördag vänner. Jag ska iväg och lämna tillbaka ett par skor och sedan ikväll ska jag på drinkkväll. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Elin! Tack för en himla fin, bra och inspirerande blogg. Jag skulle önska ett inlägg om höstens trender (färger och klippningar). Kom just hem från 5 veckor i Asien där jag INTE tagit hand om mitt hår så behöver en ordentlig uppfräschning och inspiration! 🙂

  Lisa 2016-08-07 14:14:05
  Svara
 • Hej Elin! Jag har under flera års tid levt med samma problem som du när jag ska sova – att inte kunna slappna av, utan hela tiden tänka på vad jag ska hinna med nästkommande dag. Mitt liv är ganska hektiskt och jag trivs med det, men det går ut över sömnen. Jag har också provat att läsa, men hamnar lätt i andra tankar medan jag läser och får liksom du oftast läsa om sidor, haha. Nu har jag börjar med ljudböcker från storytel.se som har mycket att välja på – kanske något för dig? Jag märker själv att jag kommer till ro och får ett helt annat lugn i kroppen när jag ligger och lyssnar på det sättet, och oftast släpper jag då tankar på allt annat så nu gäller det bara att försöka vänja sig 🙂 Kram på dig fina.

  Madelene 2016-08-07 09:53:14
  Svara
 • Mitt bästa tips när man har svårt att slappna av på kvällarna och inte kan somna är avslappningsövningar. Antingen lyssnar du på en avslappnings skiva, eller så går du själv igenom kroppen, muskel för muskel. Spänner, slappnar av, ser hur syret tillförs till just den kroppsdelen.
  Det hjälpte mig jättemycket när jag gick igenom min utmattningsdepression och hade otroligt svårt att somna, var mer effektivare än att ta lugnade mediciner! 🙂

  Tack för en otroligt bra blogg, älskar den! Dock älskar inte mitt bankonto eller min sambo alla mina köp som jag gör efter alla dina tips!! 😉

  Matilda 2016-08-06 22:12:50 http://nouw.com/thatsmystory
  Svara
 • Den har jag och jag tycker att den är awesome som volymprodukt.

  Ann-Sofie 2016-08-06 14:43:39
  Svara
 • Hej söt!
  Några tips som kan hjälpa vid sömnproblem:
  -Stäng av mobil/dator/tv/all elektronik 2 timmar innan sovdags, eftersom ljuset från skärmar lurar hjärnan att det är dagsljus.
  -Drick inte koffein (cola, kaffe, te) efter kl 14
  -Träna på morgonen/dagen, eftersom träning höjer adrenalinnivåer mm i kroppen och gör att kroppen går på högvarv
  -Ät inget 2 timmar innan sovdags, alternativt något lätt som en sallad eller liknande, så kroppen inte behöver jobba med att smälta maten på natten
  -Ingen alkohol sent på kvällen (alkohol gör att man sover oroligt)
  – 30 min Meditation om dagen kan vara rogivande

  Kramar från en hårintresserad Biolog!

  Katrin 2016-08-06 13:45:12
  Svara
 • Så sjukt trist att du inte kan sova, vet hur det är.
  Mitt tips är kundaliniyoga, det är inte lika fysiskt utan man rabblar mycket mantran och andas. Ganska mycket flum men för mig har det hjälpt, kolla lite youtube och även gongbad där man ska lyssna på ljud och slappna av. Sätt på ett gongbad på youtube som är 10 minuter innan du ska sova och ligg bara och blunda, har du svårt att koppla bort tankarna ligg och för tummarna mot ett finger i taget, ( så svårt att förklara i text ) och upprepa något mantra jag brukar köra med sa ta na ma då får du svårt att tänka på annat eftersom hjärnan har fullt upp. Som sagt det är flummigt och lite för mycket för min smak men avslappnande så det var värt det för mig iallafall 🙂

  Michaela 2016-08-06 12:44:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!