Den typiska söndagen

Hej underbara ni! 

Hur mår ni idag? Jag mår risigt måste jag ta och säga. Jag vet inte riktigt vad som hände men jag var tvungen att åka hem tidigt i natt för jag höll på att svimma inne på Hells Kitchen. Tack gud för mina fina vänner som hjälpte mig därifrån. Jag hade inte druckit för mycket utan jag tror min kropp inte ville mer eller så fick jag i mig någonting som jag inte skulle. Men jag kom hem oskadd och har legat i fosterställning praktiskt taget hela dagen.

IMG_0373 IMG_0378

Men jag hade en jättetrevlig kväll igår oavsett och så roligt att träffa så mycket fina människor. Sen måste jag tacka er för era tips om min sömn, dock hade jag inte problem med det idag (haha). Jag ska testa era knep så kommer jag tillbaka och berättar om det blir bättre.

IMG_0377

Nu ska jag försöka få i mig någon mat och kolla på serier hela kvällen. Hör och häpna, Elin ska ligga i soffan. Men jag ser fram emot denna vecka så mycket. Jag har planerat en vlogg, ska försöka undersöka om torrschampo verkligen är farligt för håret. Sen ska jag vara mycket på salongen och underhålla er på bästa tänkbara sätt. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej! Nu har jag inte läst vilka tips du fått men jag ska dela med mig av vad som hjälpt mig i alla fall. Brukar annars ligga och stirra till runt 03 för att sedan gå upp 05.30
  Jag har täckt för den lilla lampan på tvn i sovrummet, som syns vid stand by 😉 Tar Magnesium tillskott och när jag jobbat natt använder jag Melatonin. Har även börjat med Progesteroncreme i några cykler (är inte i klimakteriet eller något sådant utan bara känt mig allmänt ur balans) och försöker att inte kolla mobilen så fort jag inte somnar men om det ändå sker så sänk ljuset på den nästan till inget ljus. Inte dricka någon light dricka innan sovdags och inte snabba kolhydrater. För mig har detta hjälpt mycket!

  K 2016-08-09 11:23:04
  Svara
 • var e tröjan ifrån??? SÅÅ FIN

  emma 2016-08-08 23:46:59
  Svara
 • Hej! Vad använder du för concealer, om du ens använder någon. Tycker om din sminkning!!

  Julia 2016-08-08 20:23:02
  Svara
 • Hej Elin och tack för en enormt inspirerande blogg du verkar vara rn sådan varm och härlig person! Btw så blev du fantastiskt fin i håret ? jag har en fråga angående en hårfärg jag vill åt, vill ha en pearl blonde hårfärg med en liten gnutta av ljusrosa skimrande nyans tillsammans med den kalla färgen. Men har ingen bra bild till min frisör…har du gjort något liknande jobb? Eller några tips? Tack för en fin blogg! Kram /Elin

  Elin 2016-08-08 19:29:14
  Svara
 • Tack Annie som svarade Ang min fråga jättesnällt av dej ha det fint.

  Maria g 2016-08-07 22:04:04 http://spray
  Svara
 • Hoppas du mår bättre!
  Ser fram emot vlogg etc, men det är viktigt att du tar hand om dig.

  Helena 2016-08-07 20:28:08
  Svara
 • Hade också sömnproblem och karatefyllor efter min separation från mitt ex. Du är mer lättpåverkad om du har gått ner mycket i vikt, sover dåligt och kanske äter dåligt. Allt löser sig med tiden men om du nu en gång har varit utbränd redan; se allvaret i situationen och tro din kropp när den säger att du behöver vila. Och ät ordentligt! Ta det som du vill men det finns ingen elak baktanke här utan bara konkreta råd från nån som varit i din situation men några år senare kan se tillbaka med lite klokare ögon.

  Cissi 2016-08-07 20:00:52
  Svara
 • Elin, du måste ta hand om dig! Sömnen är nog en del av lösningen, så testa de bra tipsen du fått! Kram på dig!

  Eva-Marie Åkerman 2016-08-07 18:41:05 http://Elin.damernasvärld.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!