Bästa concealern för mörka ringar under ögonen

Hej underbara ni! 

Allt är bra med er idag hoppas jag. Vet ni, jag måste dela med mig utav dom två i särklass bästa concealers som finns. Tro mig när jag säger detta vänner, jag har länsat Sephora och testat allt inom himmel och jord. Självklart vill jag dela detta med er så ni slipper ni utforska på samma sätt som jag gör (även fast jag tycker det är kul).

IMG_0386

Här har vi mina älsklingar. Den ena (t.v) är från Kat Von D – en nyhet som kommer lanseras nu i höst på Sephora. Sen har vi en storfavorit från Nars (t.h).

Varför jag tycker om dessa två är för att båda är väldigt krämiga, högpigmenterade och inget mörkt under ögat tränger igenom dessa rackare. I början kunde jag känna att dom var lite tröga att jobba in under ögat men då brukar jag göra såhär:

 • Jag applicerar concealern med penseln som en triangel under ögat. Sedan blöter jag en beautyblender rätt mycket, vrider ur och sedan trycker in concealern tills allt är jämnt. Sen anledningen till att jag använder båda på en gång är för att den ena är lite lättare att applicera och den andra är ”tjockare” i konsistensen. Därefter tar jag mitt ”Laura Mercier´s Secret Brightening Power” och trycker in med samma beautyblender.

Processed with VSCO with a5 preset

IMG_0389

Nars är högst upp och Kat Von D under. 

Jag kan inte bestämma mig vilken jag tycker bäst om, därför använder jag båda. Men om jag ska se någon skillnad på dom så tycker jag Kat Von D är mer täckande och krämigare.

Jag har dom i färgerna:

Kat Von D
Lock-It Concealer Crème Nr Light 5

&

NARS
Radiant Creamy Concealer – Vanilla

Processed with VSCO with a5 preset

Båda finns att köpa på Sephora!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Urban decays concealer är bäst!!

  katarina 2016-08-13 13:45:43
  Svara
 • åh måste testa! kör med mac pro longwear o tycker den e hyfsat bra, har inte riktigt testat något annat så svårt att veta? haha. super bra tips iallafall! men jag har en liten fråga. jag ska utbilda mig till frisör och börjar utbildning om mindre än 2 veckor (!!) blir klar i juni och undrar lite när man borde börja ska traineeplats, tycker du att man bör kolla sånt redan nu? och har du tips på några bra salonger i sthlm som ev kan ta emot en. tacksam för svar, kram

  malin 2016-08-10 19:30:49
  Svara
 • Hej! Du som är Queen på hår och hairtalk.. Jag har satt om hairtalk för andra gången nu men tkr mitt löshår känns gult och guldiga (de har blivit med tiden) hur skulle du göra då? Funderar på att köra revlons färgbomb men kommer de bita på löshåret?
  Mvh Felicia

  Felicia 2016-08-10 16:29:48
  Svara
 • Jag kan inte vara utan clarins instant light, den är helt.jävla.underbar

  Sofia 2016-08-10 16:17:49
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en underbar blogg full med inspiration, kunskap och glädje? Jag undrar vad som händer gällande hårtrender denna höst/vinter ? Keep on going cuz you doing great❤️

  Cassandra 2016-08-10 16:10:33
  Svara
 • Hej du har så himla fina läppar 🙂 kan man få fråga vart du har gjort dem? (om du nu har det)

  Isabelle 2016-08-10 14:50:42
  Svara
  • Svar på Isabelles kommentar.

   Hej 🙂 Tusen tack. Ja, jag har byggt upp dom under ett år. Det är Neha på Skin Agency som gör dom. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-08-10 17:40:12
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!