VLOGG – LIVET – SALONG – LÄGENHET

Hej bästa ni! 

Hur mår ni idag? Det är fredag och veckorna bara flyger fram. Hoppas ni ska göra något roligt i helgen. Jag ska jobba på salongen hela dagen och efter jobbet ska jag hämta Torsten samt ha myskväll med min bästis. Men igår vloggade jag och som jag saknat det. Som jag också nämner i videon så ska jag göra en ny sminkvideo – så roligt att ni var på den idén.

Jag hade en blandad dag med jobb på morgonen, lunch med Felicia, möten på em och sedan avslutade jag på salongen med finaste Ariane. Jag hoppas ni tycker om vloggen och har ni några funderingar så är det bara att lämna en kommentar.

Ha en helt fantastisk fredag – PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej kära Elin! Jag har följt din blogg länge och har alltid uppskattat att du känns jordnära, smart och äkta. Jag blir lite chockad när jag ser dina nya vloggar. Om man jämför med Elin för två år sedan är det som två helt olika personer. Undrar om detta är en fasad du vill föra fram i bloggen eller om du faktiskt har personlighetsförändrats?

  Trogen läsare 2016-08-17 21:52:22
  Svara
  • Svar på Trogen läsares kommentar.

   Hej fina du!
   Vad roligt att du har hängt med mig länge, så glad.
   Jag förstod inte riktigt din kommentar men ska försöka svara så gott jag kan. Förr, alltså 2-3 år sedan så hatade jag att spela in videos. Jag gjorde allt för att vara någon som jag inte var för att inte behöva visa mig själv. Det många inte tänker på är att mitt liv går i 180 och det gör även min utveckling. Min blogg var en droppe i havet för 4 år sedan och jag hade knappt öppnat mitt bolag. Jag var inte så speciellt bra på hårfärg eller något speciellt inom hår utan såg det som ett jobb bara. Om du då tänker på mig idag, vad jag gjort på en sådan kort tid. Inte bara saker jag gjort utan också en personlighetsutveckling.

   Jag känner mig betydligt mer säker, lugn och harmonisk idag när jag vloggar än för två år sedan. Jag försökte så mycket passa in i denna värld och idag kör jag bara min grej och är mig själv bara. Den som inte tycker om det behöver verkligen inte följa mig – så hade jag aldrig sagt då. När jag kollar på mina videos idag så skrattar jag bara åt mig själv, för att jag är lite skev. Men kollar jag på gamla videos så vill jag egentligen stänga ner dom för jag skäms.

   Så ser jag på det. Jag är som jag är, alla utvecklas och jag tycker jag har blivit en mer säkrare och ärligare människa i denna värld med åren.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-08-22 21:32:55
   Svara
 • Skulle älskat att se dig så mycket mera på youtube, din ”hur jag sminkar mig” har jag sett minst 10 gånger, älskar’rt. Så jävla grym!!

  Josephine 2016-08-14 12:27:38
  Svara
 • Du verkar vara lika fantastisk som snygg! Jag suktar efter din skinnjacka, vart är den ifrån? Och FYI – gällande powernapsen så är du tyvärr inte ensam.. ?

  Emelie 2016-08-13 23:09:16
  Svara
 • Elin om du känner att du behöver andas lite med bloggen så kan jag nästan lova dig att folk kommer finnas kvar om en vecka trots att du inte har skrivit! Det finns folk som förväntar sig inlägg men du har inte skyldig någon det. Känns som du kanske kommer gå in i väggen, absolut inte för att mena något illa. Blir bara lite rädd för din skull. Det är inte värt att må dåligt och vara stressad. Du om någon är värd en semester!

  Emma 2016-08-13 18:53:18
  Svara
 • Fina fina Elin! Helt rätt att minska en del av ALLT du gör. Herregud människa vad du gör mycket! Klokt att du är medveten om att du behöver ändra på saker för att hinna med. Och eftersom du är en ”allt eller inget” typ av person, så går det hand i hand att göra färre delar och då göra det 200 %. Nu levererar du 500% överallt typ. Inte bra på lång sikt, eller på kort sikt heller:)
  Älskar dina vloggar, du är så härlig och rolig att följa. Glöm nu inte att tänka på DIG själv mer, gör saker som är bra för dig själv också, kanske du behöver träna på att djupandas, hahaha:) Unna dig ett par timmar på ett spa, massage och bara vara. Tror det är kanon för dig. Vi är såååå många som följer och uppskattar din blogg väldigt mycket. Du gör ett fantastiskt jobb, glöm aldrig det! ´Hoppas allt löser sig med lghköp, det gör det, en viktig och stor del som kommer att göra att du kan slappna av lite iaf:) Den står bara och väntar på att du ska välja juset den rätta för dig, tror du kommer känna det snabbt när du kommer in i just DEN lgh. Eller om du bor kvar, den ser ny och fin ut. `Var bor du i Stockholm nu, känner inte igen området när du går å andra sidan är det många områden man aldrig var i närheten av när man bodde där för några år sedan. Hur som helst, ha en jättefin helg och VILA också:)) KRAMAR

  Åsa 2016-08-13 14:03:21
  Svara
 • Hej! Jag är nu här och vet inte hur ofta du har möjligheten att svara på kommentarer. Jag skrev till dig den 8 aug och kikat in varje dag sen dess om jag har fått svar..
  Jag förstår att du har väldigt mycket att göra och kan inte svara på alla kommentarer eller du kanske gör det sen någon dag…
  Ha en trevlig helg. /Sanna

  Sanna 2016-08-13 11:09:43
  Svara
 • Grym vlogg som vanligt, kul att följa med! Tänkte också lite på panikångest attacker, när du förklarar det som du gjorde i vloggen tycker jag att det låter väldigt klokt att trappa ner tempot lite och backa av och ta ett par km kliv ifrån väggen 🙂
  Jag hann själv inte läsa kommentarerna i ditt svårt-att-somna-inlägg, men skickar med lite av mina tips med risk för ev upprepning;
  – Sov inga powernapps på dagen 😉
  – Spring en runda eller gör något fysiskt jobbigt innan du somnar
  – Hjälp dig själv
  – Läs damtidning, serietidning behöver inte vara en bok, dom är ju så långa att man tappar lusten ;P
  – Räkna 1 2 3, när du kommer till 3 andas ut och släpp allt skit som hänt under dagen och tillåt inte dig själv tänka på något utan nollställ.
  – Har du saker att göra, skriv upp på en lapp…jag brukar ha svårt att komma till ro …kanske ev glömmer till imorgon
  – Scrolla igenom bra bloggar i sängen för att komma ner i tempo, förslagsvis din egen ..väldigt bra.
  – Välj en kopp te av johannesört, kamomill, passionsfrukt, humle, valeriana
  Sov gott och som alltid tack för bra blogg!

  Helen 2016-08-12 23:54:14
  Svara
 • Asså Elin, du är sååå snygg! Älskar dina vloggar och du har inspirerat mig så mycket och pågrund av dig så vill jag satsa på att bli frisör. Är just nu 14 år så jag får vänta ett tag tills jag får ta emot kunder på ett sånt fint sätt som du gör. Det skulle vara rena drömmen att få bli stylad av dig! Ha en fin kväll<3

  Ella 2016-08-12 18:01:20
  Svara
 • Det låter lite som panikångest då när du var ute å höll på å svimma. Har du funderat på det?

  Emma 2016-08-12 17:05:50
  Svara
 • Jag bara älskar dina vloggar! Du är så äkta och inspirerar nått enormt så jag och säkert många många fler glädjs av din framgång och att du nu framöver kan unnas att syssla med detta mer ?? you go girl!! Känner precis igen mig i highs and lows. Ena tiden får man lyckorus och livet leker och man brinner för allt medan vissa andra tider måste man bara få känna att saker är lite tufft och energin inte alltid är 110%. Man får backa en liten stund för att sedan ta 2 steg framåt igen och vara starkare än innan.

  Johanna 2016-08-12 11:48:24 http://johannasfood.blogg.se
  Svara
 • Hur lika är inte nour el refai och ariane?

  Bladka 2016-08-12 09:31:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!