Så rostar du Granola på 30 minuter

Hej underbara ni! 

Hur mår ni? Det är fredag, vad hände?! Men i veckan fick jag hem ett pressbud från Risenta. Detta kunde inte komma mer lägligt för mina frukostar brukar alltid bestå av ägg och yoghurt med granola. Jag har tänkt länge på att rosta egen granola men när jag kolla på recepten så måste man köpa ett helt fält med frön och det har gjort att jag inte riktigt orkar.

IMG_0453 IMG_0454

Men då har Risenta kommit med en nyhet ”Rosta Själv Granola” som man enkelt blandar med vatten, olja, honung och kryddor. Sedan rakt in i ugnen, väntar 30 minuter och sedan har du rostat din egen granola.

Jag har inte hunnit testa än men jag ska göra det i helgen så får ni kolla på Snapchat hur det blir (StyleElin). Sjukt smart idé och jag hoppas detta inte är menat som fusk, haha.

Nu ska jag kriga på salongen hela dagen så ska jag dela med mig av en stor nyhet i helgen. Puss på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Du är min största inspiration när det kommer till hår och smink, så tack för att du driver min favorit blogg!

  Jag har ett väldigt tjockt, lockigt och långt hår. Jag har alltid letat efter mirakelprodukten/behandlingen som kan göra mitt hår mer lättskött och gärna rakt. Idag tvättar jag håret endast en gång i veckan, det behövs inte oftare då mitt hår är så torrt. Jag använder Maria Nilas serie och använder hårinpackning ca varannan tvätt. Jag kan nästan dränka mitt hår i håroljor, det får aldrig nog av vårdande oljor. Jag har funderat över keratinbehandling men det sliter så på håret och jag vill ju såklart ha ett friskt hår.

  När jag googlade häromdan, upptäckte jag en behandling som heter Opti smooth healing treatment-Matrix. Den kan tydligen göras som en ”Cold behandling” eller med plattång. Vad tycker du om denna behandling? Tror du det skulle fungera för oss med frissigt, tjockt och lockigt hår? Jag funderar på att prova den behandlingen så att håret blir rakt, men det måste ju också slita på håret. Då kanske den skonsammare varianten är att föredra?

  Super tacksam för ditt råd! Kram Nadja

  Nadja 2016-08-19 11:29:37
  Svara
  • Svar på Nadjas kommentar.

   Hej Nadja!
   Men gulle, tusen – tusen tack <3

   Jag förstår, ett väldigt vanligt problem. Men en sak jag tänkte på, har du färgat hår? Alltså inte blekt/slingor utan en oljebaserad, högpigmenterad färg? En mörkare färg kan göra att fjällskiktet går ihop sig och det blir en "hinna" av pigment och olja av färgen som kan motverka frizzet.

   Jag har aldrig hört talas om Matrix-Behandlingen tyvärr. Fortsätt vårda, återfukta och klipp håret regelbundet. Du kan testa att gå till frisören en gång i veckan och tvätta, föna ut håret ordentligt med rundborstar så håret bli rakt. Det ska hålla till nästa tvätt så slipper du tänka på någonting hemma själv. Har du ett tjockt, frizzigt och stort hår naturligt så finns det inga produkter i världen som kommer göra ditt hår rakt.

   Jag älskar Carrie Bradshaw looken, njut av den – va stolt över den. Ju mer ju tvingar håret till dit håret inte vill vara desto mer kommer håret slå bakut och det resulterar oftast till ett väldigt slitet hår.

   Lycka till nu!
   KRAM Elin

   Elin Johansson 2016-08-22 21:15:59
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!