EN STOR NYHET – Vad tycker ni?

r-2

(LÄNK TILL INTERVJUN)

Hej vänner! 

Ni ser rätt, det blir en helomvändning för mig i höst. Ni som följer mig på andra sociala medier har sett att jag ska flytta till Metro Mode och tack för all fin respons och fina ord. Det ska bli så otroligt roligt och jag är verkligen så peppad på detta. Jag har bloggat länge, i sex år och jag har byggt upp en blogg från noll till det som är idag och det är helt otroligt hur en hobby kan bli ett fulltime job.

Jag har fokuserat helhjärtat på hår och med tiden så har jag valt att lägga in skönhet och nu även lagt in vloggar så ni får lära känna mig lite bättre som person. Jag tycker bloggvärlden har förändrats och när jag själv läser bloggar så märker jag att det är personen som är mer intressant för mig. Jag har även märkt vad ni tycker mer om och jag tror vi är inne på samma spår.

Jag vill bredda hela bloggen. Hår ska alltid stå i fokus men jag vill utvecklas och få in mer skönhet, personliga inlägg, vloggar, mode och även hälsa. Min livsförändring har intresserat er mycket och jag vill kunna få en röd tråd i alla inlägg så jag kan få in olika typer av inlägg men fortfarande inspirera. Förstår ni hur jag menar? 

Därför tänkte jag höra med er.
– Ni får gärna lämna en kommentar på vad ni vill se i bloggen framöver?
– Vad vill ni se mer av?
– Vilka inlägg tycker ni har varit mest inspirerande?
– Hur känner ni med rörligt material, vill ni har mer vloggar?
– Om ni vill ha ”vanliga” videos också?
– Är det något speciellt som tilltalar er mer eller mindre?
– Är det någonting som jag ska förbättra generellt?

Bara några funderingar jag har för att bloggen är ingenting utan er. Kommer ni på något som jag har missat så skriv gärna det också. Jag kommer blogga på som vanligt tills flytten, jag informerar er allt eftersom såklart. Men HUR kul ska inte detta bli? Jag behövde göra en förändring efter allt som hänt och detta känns helt rätt.

Ha en underbar lördagskväll vänner, ska bli så roligt och se vad ni tycker 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • Mina önske inlägg är om din träning och livsstil men även tips på bra hårprodukter men även på produkter som man inte ska köpa. Tips på enkla frisyrer som man kan ha till vardags och fest och även tips på bra smink produkter.

  Annars är din blogg super bra! Keep up the good work girl! 😀

  Fatima 2016-08-23 20:21:46
  Svara
 • Mer vloggar och videos!!!!?

  Maria 2016-08-23 16:02:21
  Svara
 • Hej Elin! Kul att du ska till MetroMode, jag efterlyser mer tutorial-videos gällande frisyrer och smink 🙂

  Elin 2016-08-22 08:36:13
  Svara
 • Som jag ser fram emot detta!!!
  Såklart du ska hålla i hår biten främst, är ju din grej! Jag tycker om när du tipsar om hur vi ska sköta om håret på bästa sätt, vilka produkter vi ska använda och stylingredskap. Jag skulle gärna vilja att du lär oss hur man fönar ett hår sådär jädrans snyggt som bara du kan. Alltså tycker jag tränar och tränar och aldrig får till det. Känns som det även var ett tag sen du filmade om någon håruppsättning, det önskar jag.
  Sen smink! Du har verkligen lärt dig smink, ser så fram emot din nya sminkvideo som du lovat:D
  Vill gärna ha mer vloggar! Håller med om att personlighets biten är oerhört viktig! Du verkar ha en härlig personlighet och därför är det så kul att kolla på dina vloggar!
  Outfits tack, sen kanske lite inredning eftersom du ska flytta eller köpa din lägenhet.
  Hur som helst gör du ett grymt jobb nu! Du är oerhört inspirerande så sträck på dig:) Var rädd om dig och slit inte ihjäl dig!
  Lycka till 🙂

  Erika 2016-08-21 20:02:31
  Svara
 • Hej!
  Jag älskar din blogg mest av alla bloggar just för att den är fokuserad på just hår! Jag tycker det har gått för långt med alla hälsobloggar om träning hit och mat dit och alla modebloggar med outfit bilder. Det finns en uppsjö av dem redan. Så skönt att läsa en blogg som inte handlar om det. Satsa på hår och skönhet bara. Frisyrer, trender, smink, före- och efter bilder och vloggar från salongen!
  Stort lycka till 🙂

  Elin 2016-08-21 19:01:53
  Svara
 • Mer Vloggar! Älskar när det är blandad från när vi får följa med på salongen till när du går ut och dricker vi /äter middag med kompisar etc… Mer sånt 🙂 <3

  Ebba 2016-08-21 17:33:46
  Svara
 • Tråkigt att Damernas tappar dig! Har verkligen uppskattat att det finns en mer renodlad frisörblogg! Om vi ska vara krassa skriver de flesta idag om sig själva/sin livsstil/sin hälsa, och det intresserar mig inte alls – alternativt gör mig mest irriterad, om jag ska vara ärlig…
  (Disclaimer: Jag är nog överdrivet skeptisk till det här med livsstils-/hälso-”inspiration” som volontär för Frisk & Fri, där många av dem vi hjälper har svårt att skilja ut fakta från ren reklam eller personliga anekdoter, och därför blir pressade av sådant 🙁 )

  Så om jag får önska: produktrecensioner och inspirationsbilder som rör frisörjobbet/hår/frisyr!

  Liselotte Howard 2016-08-21 15:11:10 http://livskick.nu
  Svara
 • Grattis fina du!! Vilken supervärvning av Modette:)) Fortsätt med din genuint proffsiga sida som du skapat och jobbat hårt för, har alltid sagt ja eller skrivit att du är en talang som är oerhört drivande och duktig. Tycker att det du själv tar upp är jättebra! Blandningen av olika delar, v loggarna, hår, hälsa osv. Så himla roligt att du går vidare och satsar ännu mer på bloggen! Tycker att det är både viktigt och intressant att du skriver mer personligt på ett djupare sätt ibland. Givetvis på din nivå. Tror att många med mig skulle vilja det. Stort lycka till på nya sidan, tror stenhårt på dig! Kram

  Åsa 2016-08-21 14:25:38
  Svara
 • Jag gillar allra bäst dina frisyr- och produkttips, i allmänhet sånt som man själv som läsare kan använda för att snygga till sitt hår i vardagen. Sedan är det kul med hårtrender mm. 🙂

  Elin 2016-08-21 10:22:18
  Svara
 • Vloggar!! Älskar dina vloggar!!!

  Pernilla 2016-08-21 09:27:27
  Svara
 • Hej Elin!

  Drömmen för oss läsare, typ alla tror jag :), är nog att komma och fixa håret hos dig. Vet att du inte tar emot nya kunder men man kan ju alltid drömma 😉 Jag tänker någon form av tips på andra frisörer som du rekommenderar, med typ bilder på verk de har gjort? Eller kanske de där tävlingarna du hade för länge sedan där man fick skicka in bidrag på typ en ombre frisörer gjort, vet du vilka jag menar? 🙂 Jag kommer inte på några superbra ideer hur man skulle kunna få till någon bra kategori på detta, kanske vi läsare kan slå våra kloka huvuden ihop och komma på detta? :)) Stor kram till min favvo frisör-bloggare all time <3

  Nina 2016-08-21 09:25:32
  Svara
 • Jag tycker absolut att du ska fortsätta blanda som du börjat göra nu! Givetvis kommer du säkert fokusera på hår men jag tycker du är en sån inspiration (är själv frisör) och jag vill bara veta mer om dig! Hur din vardag ser ut med allt runtomkring. Se mer utav dina jobb och när du är på salongen. Men även mer hälsoinslag. Din resa hittills med kost och träning har med peppat mig rejält. Vill gärna veta mer om det med. Jag personligen älskar vloggar!! Det får gärna vara både jobb/vardag i det. Bara kul att få en liten inblick i ditt liv! 🙂

  Fortsätt med det du gör, för du gör det grymt bra!
  Kram från en sjukt impad tjej i en småstad.

  Louise 2016-08-21 02:11:20
  Svara
 • Jag gillar när du tipsar om olika produkter, dina videos där du visar och ger tips på hur man stylar håret etc 🙂

  Jenny 2016-08-20 22:58:59
  Svara
 • Hej Elin!

  Lite utanför ämnet, men tänkte fråga om du vet någonstans jag kan gå och klippa mig om jag täcker mitt hår med slöja? Blir lite problematiskt då att klippa sig ute i själva salongen^^

  Ha en fortsatt fin helg
  Kram

  C 2016-08-20 22:08:25
  Svara
 • Vloggarna du gjort hittills har varit jätteroliga att titta på, även övriga videos, hårtutorials mm, kanon! Fortsätt som du gjort med en blandning av hår och lite mer personligt av och till- fantastisk blogg!

  Camilla 2016-08-20 22:00:41
  Svara
 • Hår! Före-och efterbilder är vad jag vill ha. Produkttips, styling mm. Såklart är det kul med sminktips någon gång men hår är ditt varumärke och synd om det kommer urvattnas.

  Pia 2016-08-20 21:38:42
  Svara
 • Älskar dina vloggar!!! Sen tycker jag även om när du tipsar om smink och andra produkter! Men som sagt ännu mer vloggar!! 😀

  Johanna 2016-08-20 20:15:01
  Svara
 • En blogg är mer levande om skribenten svarar på kommentarerna i kommentarsfältet. Ibland hinner man inte, det förstår jag men många av bloggar jag följer försöker svara på kommentarerna så gott de går.
  De gör att läsaren känner sig uppskattad.

  Frågestund är alltid kul som du publicerar på bloggen.

  Tips om lättare middagar som du äter när du har bråttom som är nyttiga (eftersom du har ändrat om din kost). Jag har ett krävande jobb och hinner inte alltid träna (har inte gjort det på 6 mån just nu), men även för att ha finro där av så är kosten så otroligt viktig.
  Äter du aldrig mer sött? Balansen 🙂

  Annars tycker jag de är superroligt med tips av alla dess slag på både kläder, skor, hår, skönhet, mat, träning 🙂

  Louise Pettersson 2016-08-20 19:43:52 http://petterssonlouise.blogspot.se
  Svara
 • Hej,
  jag läser din blogg främst för hårtips. Allt från färg, klipp, frisyrer till produkter. Är inte så intresserad av sminkinläggen och kollar aldrig på rörligt material (det gäller alla bloggar jag följer, jag gillar det skrivna ordet). Så jag hoppas på mer hår och mindre av annat. Det var toppen när du för flera år sedan la upp före/efter bilder på dina kunder varje dag.

  Nina 2016-08-20 19:42:08
  Svara
 • Hej! Jag personligen älskar dina vloggar! Känns som vlogg är det nya blogg om du förstår vad jag menar 🙂 älskar att slå på vloggar när man äter/fixar sig osv. Det gör att man kan göra annat samtidigt som man ser och lyssnar! Även skönhetsvideos gillar jag, när du testar/visar produkter, sminkrutin, favorit produkter. Det gör att man får en annan ”relation” med dig och inte bara läsa allt i text. Övrigt i bloggen så är favorit inläggen när du gör recensioner på produkter, både smink och hår! Gillar att din blogg blivit mer bred i skönhet överlag! (Fast jag förstår att det är hår som är i fokus) puss och tack för det grymma jobbet du gör!

  Josephine 2016-08-20 19:39:49
  Svara
 • Hej Elin! Tycker du är hur härlig som helst och en stor förebild. Mina favoritinlägg är recensioner av produkter du använt gällande både hår och smink. Älskar personliga inlägg också! Vloggarna är roliga att titta på men kan tycka de är lite långa ibland för hinner aldrig/är lite för rastlös för att titta klart tyvärr:( Något jag vill se mer av är sminkvideos och videos där du visar hur du stylar ditt hår. Kram!

  Olivia 2016-08-20 19:03:29
  Svara
 • Åh, vad kul!
  När det kommer vloggar så är jag mest peppad på tutorials – både hår och smink. Det här låter som världens självklaraste och enklaste grej men kanske hur man lär sig göra en inbakad fläta på sig själv? Haha. Jag är värdelös på det. Gillar även inspirationsinläggen där du lägger upp trender inom hår och skönhet.
  Tycker att du sticker ut med andra skönhet- och frisörbloggar då man får se just DIG. Alltså att bloggen är personlig och man får lära känna dig. Du är en grym och sjukt inspirerande kvinna. Kram

  Sanna 2016-08-20 17:40:44
  Svara
 • Vad roligt Elin!
  Personligen tycker jag att före- och efterbilderna på dina kunder är roligast att se och jag tycker det är så roligt när du skriver vad man bör säga till frisören om man vill ha samma. Vad gäller videos tycker jag att två i månaden räcker. Jag går ofta in på bloggar samtidigt som jag gör något annat och då ska det vara lättläst och så vill jag inte koncentrera mig så som man gör när man kollar på videos. Youtube besöker jag sen när jag verkligen har tid att titta på kvartslånga videos vilket inte blir så ofta. Vad gäller mode och skönhet tycker jag att du kan lägga in det du tycker är roligt själv. Hauls både i vanligt bloggformar och som videos är alltid uppskattade. Det är vad jag tycker iaf.

  Stort lycka till 🙂

  Julia 2016-08-20 17:28:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!